Работала в 3 компаниях 8 лет 3 месяца
Услуги для населения - другое, Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
Кондитер
Приватний кондитер
Услуги для населения - другое
8 лет 2 месяца
10.2016 - по настоящее время
Виготовленні тортів та десертів під замовлення.
Кондитер
Caffe «Marsell»
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
4 месяца
02.2023 - 06.2023
Витотовлення десертів та тортів для закладу, та під замовлення клієнтів.
Притотування заготовок для майбутніх десертів.
Оновлення існуючого меню, впровадження нових десертів та тортів.
Аналіз продажів в кафе десертів.
Кондитер
Halva coffee shop
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
1 год 2 месяца
08.2020 - 10.2021
- Повний цикл витотовлення десертів.
- Підбір та опрацьовання сезонних десертів.
Ключевая информация
Виготовлення класичних бісквітних та мусових тортів.
Декор з ізомальу та сахарноі бумаги.
Виготовлення індивідуальних десертів.
Училась в 1 заведении
Державний Торговельно-Економічний Університет
Менеджер ЗЕД
Київ, 2006
Курсы, тренинги, сертификаты
Ідеальне вирівнювання, малюнок на торті, вафель ний декор, та ізомальт
- Практичні навички сбирання торта, його вирівнювання, та покриття різними видами ганашу.
- Техніка нанесення малюнка на торт,та фарбування.
- Виконаня декору з вафельноі бумаги.
- Виготовлення декору з язомальту.
Практичний курс «Ізомальт»
- Ознайомлення з продуктом Ізомальт, його властивості.
- Правила роботи з ізомальтом
- Виготовлення льодяників, кубів, куль, фігурок, так ліжка з ізомальту.
Практичний курс по створенню цукрових квітів
Створенняня різних видів квітів, та навички фарбування їх.
Мусові десерти
Опрацьовання всього процесу виготовлення масових десертів, а саме:
- технологія виготовлення бісквіта
- опрацьовання мусів, компоте, кулі, кремю
- Технологія виготовлення різних видів дзеркальної глазурі
Авторський курс Елізавети Глінськоі «ЧИЗКЕЙК»
Опрацьовання роботи з пісочним тістом.
Ознайомлення з різновидами начинок для чізкейків.
Авторський курс Лізи Глінськоі «Порційні десерти»
Ознайомлення з різними видами десертів.
Опрацьовання мусів, різноманітих покриттів,ознайомлення з начинками. Відпрацювання техніки збору десертів, та подача їх.
Аторский курс Лізи Глінськоі «ОПЕРА»
Розбір та ознайомлення з десертом «Опера».
Техгологія виготовлення бісквітів, опрацюваття компоте, Кремю, та робота з дзеркальною галазурю.
Практичний МК «Тарти - сучасна класика»
- Виконання всіх технологій приготування пісочного тіста
- Виготовлення шоколадного ганашу, та опрацьовання всіх видів ароматизації шоколаду.
- Збирання та декорування вісх видів десертів.
Дополнительная информация
Особисті характеристики
Швидко навчиюсь, пунктуальна, відповідальна, стресовитривала, швидко адаптуюсь до нових умов.
Юлія
Юлія
Кондитер
Киев
Дарницкий район, Деснянский район, Днепровский район, Печерский район, Подольский район
полная занятость
Обновлено 1 месяц назад