Працювала в 3 компаніях 8 років 3 місяці
Послуги для населення - інше, Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Кондитер
Приватний кондитер
Послуги для населення - інше
8 років 2 місяці
10.2016 - до теперішнього часу
Виготовленні тортів та десертів під замовлення.
Кондитер
Caffe «Marsell»
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
4 місяці
02.2023 - 06.2023
Витотовлення десертів та тортів для закладу, та під замовлення клієнтів.
Притотування заготовок для майбутніх десертів.
Оновлення існуючого меню, впровадження нових десертів та тортів.
Аналіз продажів в кафе десертів.
Кондитер
Halva coffee shop
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 2 місяці
08.2020 - 10.2021
- Повний цикл витотовлення десертів.
- Підбір та опрацьовання сезонних десертів.
Ключова інформація
Виготовлення класичних бісквітних та мусових тортів.
Декор з ізомальу та сахарноі бумаги.
Виготовлення індивідуальних десертів.
Навчалась в 1 закладі
Державний Торговельно-Економічний Університет
Менеджер ЗЕД
Київ, 2006
Курси, тренінги, сертифікати
Ідеальне вирівнювання, малюнок на торті, вафель ний декор, та ізомальт
- Практичні навички сбирання торта, його вирівнювання, та покриття різними видами ганашу.
- Техніка нанесення малюнка на торт,та фарбування.
- Виконаня декору з вафельноі бумаги.
- Виготовлення декору з язомальту.
Практичний курс «Ізомальт»
- Ознайомлення з продуктом Ізомальт, його властивості.
- Правила роботи з ізомальтом
- Виготовлення льодяників, кубів, куль, фігурок, так ліжка з ізомальту.
Практичний курс по створенню цукрових квітів
Створенняня різних видів квітів, та навички фарбування їх.
Мусові десерти
Опрацьовання всього процесу виготовлення масових десертів, а саме:
- технологія виготовлення бісквіта
- опрацьовання мусів, компоте, кулі, кремю
- Технологія виготовлення різних видів дзеркальної глазурі
Авторський курс Елізавети Глінськоі «ЧИЗКЕЙК»
Опрацьовання роботи з пісочним тістом.
Ознайомлення з різновидами начинок для чізкейків.
Авторський курс Лізи Глінськоі «Порційні десерти»
Ознайомлення з різними видами десертів.
Опрацьовання мусів, різноманітих покриттів,ознайомлення з начинками. Відпрацювання техніки збору десертів, та подача їх.
Аторский курс Лізи Глінськоі «ОПЕРА»
Розбір та ознайомлення з десертом «Опера».
Техгологія виготовлення бісквітів, опрацюваття компоте, Кремю, та робота з дзеркальною галазурю.
Практичний МК «Тарти - сучасна класика»
- Виконання всіх технологій приготування пісочного тіста
- Виготовлення шоколадного ганашу, та опрацьовання всіх видів ароматизації шоколаду.
- Збирання та декорування вісх видів десертів.
Додаткова інформація
Особисті характеристики
Швидко навчиюсь, пунктуальна, відповідальна, стресовитривала, швидко адаптуюсь до нових умов.
Юлія
Юлія
Кондитер
Київ
Дарницький район, Деснянський район, Дніпровський район, Печерський район, Подільський район
повна зайнятість
Оновлено 1 місяць тому