Работала в 7 компаниях   13 лет 6 месяцев

FMCG, Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы, Образование, Торговля розничная / Retail, Услуги для населения - другое, Банки

Кухар

Кафе Транзит

FMCG

4 месяца

03.2024 - 07.2024

Була на кухні одним кухарем у невеликому кафе у Вишневому

Кухар

Дім Варення

FMCG

4 месяца

09.2023 - 01.2024

Навчилася варити смачну аджику,кабачкову ікру,хумус,паста Песто і т.д; різний вид варення + закривати це все у банки на дове зберігання!

Навчилася працювати по технології міні- виробництво (розробка і удосконалення рецептів)!

Кухар універсал

Крим Наш

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 4 месяца

05.2022 - 09.2023

повар

Nest academy- школа майбутнього

Образование

7 месяцев

02.2021 - 09.2021

продавец продовольственных товаров

Гаврилюк Л.В., ФОП

Торговля розничная / Retail

1 год 8 месяцев

12.2019 - 08.2021

повар

100-ліття, пансіонат для людей у віці

Услуги для населения - другое

1 год

01.2019 - 01.2020

кредитный аналитик

Банк фінанси та кредит

Банки

8 лет 5 месяцев

04.2008 - 09.2016

Працювала у різних відділах і відділеннях банку

Училась в 1 заведении

Высшее учебное заведение "Университет экономики и права " КРОК "

Фінанси та кредит

Киев, 2011

Дополнительная информация

Заклад "Крим Наш"

з 05.2022 по 09.2023 (1 рік 4 місяці) Кафе: Крим Наш,озеро крючок., Вишневое (Харчова промисловість) Повністю вся кухня(крім мангалу) була на мені - чебуреки,бергери,перші і другі страви,підготовка м'ясних продуктів до використання (якщо шашлик то маринуємо,якщо чебурек то заправляємо фарш),потім видачі страв теж робила я навіть з мангалу (були помічники на видачі). Навчилася: до мене вже другий рік до Кафе Наш Крим приїжджали,щоб поїсти Чебуреки(2.5 муки+1.5 л вода1л/молоко 0.5л стандарт) - вихід на 4 кг +-;фарш і зелень підбивала до смаку),(тісто вирішувала САМА,навіть було таке,що я самостійно без пристроїв вимішала 8,100 кг тіста - це був для мене рекорд ;роблю дуже смачні бургери - ми навіть прозвали їх "Бургер-Єцфорія"! ;) - це були Фішки нашого закладу по кухні,мангал це теж наша кухня була,але там готував хлопець: шашлик,рибу, плов, лагман,шурпу,уху... Хочу і можу ще вчитися чогось новому!стаж у цій сфері приблизно 5 з половиною років.якщо треба можу дати номер керівництва. Є дуже гарні фото з моїми стравами,якщо цікаво (ось мій Вайбер 0985940251) і багато чого! Надіюсь моя кандидатура Вас зацікавить.Гарного Дня і настрою!

Виктория

Кухар

Киев

Святошинский район

34 года

полная занятость

Обновлено 1 месяц назад