Працювала в 7 компаніях   13 років 6 місяців

FMCG, Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, Освіта, Торгівля роздрібна / Retail, Послуги для населення - інше, Банки

Кухар

Кафе Транзит

FMCG

4 місяці

03.2024 - 07.2024

Була на кухні одним кухарем у невеликому кафе у Вишневому

Кухар

Дім Варення

FMCG

4 місяці

09.2023 - 01.2024

Навчилася варити смачну аджику,кабачкову ікру,хумус,паста Песто і т.д; різний вид варення + закривати це все у банки на дове зберігання!

Навчилася працювати по технології міні- виробництво (розробка і удосконалення рецептів)!

Кухар універсал

Крим Наш

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 4 місяці

05.2022 - 09.2023

повар

Nest academy- школа майбутнього

Освіта

7 місяців

02.2021 - 09.2021

продавец продовольственных товаров

Гаврилюк Л.В., ФОП

Торгівля роздрібна / Retail

1 рік 8 місяців

12.2019 - 08.2021

повар

100-ліття, пансіонат для людей у віці

Послуги для населення - інше

1 рік

01.2019 - 01.2020

кредитный аналитик

Банк фінанси та кредит

Банки

8 років 5 місяців

04.2008 - 09.2016

Працювала у різних відділах і відділеннях банку

Навчалась в 1 закладі

Высшее учебное заведение "Университет экономики и права " КРОК "

Фінанси та кредит

Киев, 2011

Додаткова інформація

Заклад "Крим Наш"

з 05.2022 по 09.2023 (1 рік 4 місяці) Кафе: Крим Наш,озеро крючок., Вишневое (Харчова промисловість) Повністю вся кухня(крім мангалу) була на мені - чебуреки,бергери,перші і другі страви,підготовка м'ясних продуктів до використання (якщо шашлик то маринуємо,якщо чебурек то заправляємо фарш),потім видачі страв теж робила я навіть з мангалу (були помічники на видачі). Навчилася: до мене вже другий рік до Кафе Наш Крим приїжджали,щоб поїсти Чебуреки(2.5 муки+1.5 л вода1л/молоко 0.5л стандарт) - вихід на 4 кг +-;фарш і зелень підбивала до смаку),(тісто вирішувала САМА,навіть було таке,що я самостійно без пристроїв вимішала 8,100 кг тіста - це був для мене рекорд ;роблю дуже смачні бургери - ми навіть прозвали їх "Бургер-Єцфорія"! ;) - це були Фішки нашого закладу по кухні,мангал це теж наша кухня була,але там готував хлопець: шашлик,рибу, плов, лагман,шурпу,уху... Хочу і можу ще вчитися чогось новому!стаж у цій сфері приблизно 5 з половиною років.якщо треба можу дати номер керівництва. Є дуже гарні фото з моїми стравами,якщо цікаво (ось мій Вайбер 0985940251) і багато чого! Надіюсь моя кандидатура Вас зацікавить.Гарного Дня і настрою!

Виктория

Кухар

Київ

Святошинський район

34 роки

повна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому