Работал в 1 компании   6 лет 1 месяц

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

кухар су-шеф

Scorini, Чача

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

6 лет

12.2019 - по настоящее время

Ключевая информация


  • Приготування страв згідно з меню
  • Контроль за якістю продукції
  • Ведення кухонного інвентаря
  • Дотримання рецептур та технологій
  • Підтримка чистоти на кухні
  • Організація робочого процесу на кухні
  • Планування меню
  • Замовлення продуктів та інвентарю
  • Ведення документації по продуктах
  • Участь у розробці нових страв

Учился в 2 заведениях

2023

Кіровоградський комерційний технікум

технолог харчування

2010

Миколай

Кухар

Кропивницкий

30 000 грн

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 1 неделю назад