Работал в 1 компании 6 лет 1 месяц
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
кухар су-шеф
Scorini, Чача
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
6 лет
12.2019 - по настоящее время
Ключевая информация
- Приготування страв згідно з меню
- Контроль за якістю продукції
- Ведення кухонного інвентаря
- Дотримання рецептур та технологій
- Підтримка чистоти на кухні
- Організація робочого процесу на кухні
- Планування меню
- Замовлення продуктів та інвентарю
- Ведення документації по продуктах
- Участь у розробці нових страв
Учился в 2 заведениях
2023
Кіровоградський комерційний технікум
технолог харчування
2010
Миколай
Миколай
Кухар

Кропивницкий
Активно ищет работу
полная занятость
Обновлено 1 неделю назад