Працював в 1 компанії 6 років 1 місяць
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
кухар су-шеф
Scorini, Чача
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
6 років
12.2019 - до теперішнього часу
Ключова інформація
- Приготування страв згідно з меню
- Контроль за якістю продукції
- Ведення кухонного інвентаря
- Дотримання рецептур та технологій
- Підтримка чистоти на кухні
- Організація робочого процесу на кухні
- Планування меню
- Замовлення продуктів та інвентарю
- Ведення документації по продуктах
- Участь у розробці нових страв
Навчався в 2 закладах
2023
Кіровоградський комерційний технікум
технолог харчування
2010
Миколай
Миколай
Кухар

Кропивницький
Активно шукає роботу
повна зайнятість
Оновлено 3 тижні тому