Працював в 1 компанії   6 років 1 місяць

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

кухар су-шеф

Scorini, Чача

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

6 років

12.2019 - до теперішнього часу

Ключова інформація


  • Приготування страв згідно з меню
  • Контроль за якістю продукції
  • Ведення кухонного інвентаря
  • Дотримання рецептур та технологій
  • Підтримка чистоти на кухні
  • Організація робочого процесу на кухні
  • Планування меню
  • Замовлення продуктів та інвентарю
  • Ведення документації по продуктах
  • Участь у розробці нових страв

Навчався в 2 закладах

2023

Кіровоградський комерційний технікум

технолог харчування

2010

Миколай

Кухар

Кропивницький

30 000 грн

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 3 тижні тому