Работала в 5 компаниях   12 лет 7 месяцев

Строительство, Государственный сектор, Услуги для населения - другое

Спеціаліст з тендерних закупівель

ТОВ "АСГАРД КОМПАНІ"

Строительство

5 месяцев

03.2023 - 08.2023

Фахівець з публічних закупівель відділу з забезпечення в сфері публічних закупівель та моніторингу з

КП "МІСЬК УКБ"

Государственный сектор

5 месяцев

10.2022 - 03.2023

Начальник господарчої групи за сумісництвом

Відділ освіти Верхньодніпровської районної державної адміністрації - м. Верхньодніпровськ, Україна

Государственный сектор

1 год 6 месяцев

02.2019 - 08.2020

Юрисконсульт

Відділ освіти Верхньодніпровської районної державної адміністрації - м. Верхньодніпровськ, Україна

Государственный сектор

8 лет 9 месяцев

11.2011 - 08.2020

Юрисконсульт

Комунальне підприємство «Верхньодніпровське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства» Дніпропетровської обласної ради» м. Верхньодніпровськ, Україна

Услуги для населения - другое

2 года 9 месяцев

09.2008 - 06.2011

Ключевая информация

Спори контролюючими органами (оскарження їх рішень).Складання різного роду претензій, позовних заяв, апеляційних і касаційних скарг, відгуків, клопотань тощо.Надання правових консультацій і письмових висновків з питань цивільного, господарського, адміністративного, сімейного, трудового, земельного та інших галузей права.Корпоративне право (підготовка різного роду протоколів, розробка статутів та положень, зміна учасників, директора, видів діяльності і тому подібне)Аналіз внутрішніх документів і господарських операцій суб'єкта підприємницької діяльності (юридичної особи) на предмет відповідності чинному законодавству, приведення документів і операцій у відповідність з вимогами законодавства..Складання і правовий аналіз всіх видів договорів, контрактів, угод, роз'яснення їх умов, юридичних наслідків і можливих ризиків їх висновку, оцінка підстав для розірвання.Робота в системі ProZorro. Повний супровід закупівель: організація, підготовка і супроводження документів, необхідних для проведення процедур закупівель та документальне оформлення всіх необхідних матеріалів; розробка недискримінаційних кваліфікаційних вимог для учасників торгів.Моніторінг у сфері закупівель товарів та послуг.Аналіз комерційних пропозицій.Пошук постачальників та замовниеків для укладання договорів купівлі-продажу товарів, робіт та послуг без застосування електронної системи.Оприлюднення інформації про закупівлі в електронній системі.Розгляд заяв, листів та іншої кореспонденції у межах компетенції.Консультація клиєнтів.Контроль якості роботи підлеглих.Ведення переговорів с постачальниками.Приймання товару згідно товарно-транспортної накладної. Перевірка якості та комплектації.Ведення документації.Визначення потреб підприємства в матеріально-технічних ресурсах.Підготовка, супровод та контроль за виконанням укладених договорів (специфікацій, термінах поставки, оплаті, прийманні товару на склад, довіреності, класифікаторів ДКПП тощо) на постачання товарів та ТМЦ на підприємство, контролі запасів товарів на складі.Досвід пошуку та залучення клієнтів.Організаторські здібності, комунікабельність.

Спеціаліст по тендерам - Моніторинг тендерів за профілем діяльності компанії.Правова оцінка документації, її відповідність законодавству. Визначення можливості участі.Підготовка заявок на участь в закупівельних процедурах (в тому числі закритих).Відстеження термінів: оголошення повідомлень, проведення торгів, укладання контрактів /договорів.Повне ведення відібраної процедури: строки, зміни, торги, розбіжності, укладення контракту \договору.Відстеження результатів виконаної роботи (листування, претензії, що закривають документи).Ведення претензійної роботи, скарги до АМКУ.Ведення ділової переписки, внутрішньої звітності. Самостійна організація роботи по лінії тендерів.Юридичний супровід організації: складання договорів, отримання ліцензій, акредитацій, зміна юридичної адреси, ділове листування, складання листів, скарг, запитів, повідомлень і.т.д.Моніторинг цін, оцінка можливостей конкурентів.Складання закупівельної документації, протоколів розгляду заявок, підведення підсумків.Виконання інших завдань по лінії тендерної та юридичної роботи.Ведення самостійної роботи, спрямованої на розвиток компанії за допомогою тендерної діяльності.Моніторинг цін, оцінка можливостей конкурентів.

Надання юридичних послуг - організація переговорів;контроль за своєчасним виконанням завдань співробітниками;допомога в налагодженні роботи і взаємодії всіх підрозділів;безпосередній виїзд на об'єкти;консультація в телефонному режимі громадян;системний аналіз нормативно-правових актів;претензійно-позовна діяльність;підготовка апеляційних скарг, касаційних, скарг на бездіяльність державних органів та посадових осіб;підготовка документів з правових питань, які виникають в процесі діяльності;ведення документообігу;договірна робота (аналіз основних видів діючих договорів).Вирішення спорів підприємства (Складання відповідей, претензій, супровідних листів , складання різного роду претензій, позовних заяв, апеляційних і касаційних скарг, відгуків, клопотань тощо).

Училась в 1 заведении

Харковский национальный университет внутрених дел

Юриспруденция

Харьков, 2011

Дополнительная информация

Особисті якості

Комунікабельність, пунктуальність, відповідальність, тактовність, здатність швидко навчатися, вміння працювати в колективі. Постійно удосконалюю свої знання. Упевнений користувач ПК (MS Office, Internet тощо), робота з різними типами електронних законодавчих баз. Проведення тендерів сфері будівництва. .

Анастасия

Юрист - спеціаліст з тендерів

Днепр

Готов переехать: Киев, Харьков, Верхнеднепровск, Каменское, Днепропетровская обл.

35 лет

полная занятость

Характер работы: удаленная работа, гибридная

Обновлено 2 месяца назад