Работал в 2 компаниях   6 лет 11 месяцев

Торговля розничная / Retail, Юридические услуги

Юрисконсульт (з 01.10.2021-провідний юрисконсульт)

ТОВ "ТК "Економ Плюс"

Торговля розничная / Retail

6 лет 4 месяца

01.2018 - по настоящее время

15.01.2018 - по теперішній час - ТОВ «Торговельна Компанія «Економ Плюс» - юрисконсульт юридичного відділу (чисельність підприємства 1000 чоловік). З 01.10.2021 - провідний юрисконсульт ТОВ "Торговельна Компанія "Економ Плюс". З 01.12.2023 - начальник юридичного відділу ТОВ "Торговельна Компанія "Економ Плюс".

Ведення претензійно - позовної роботи, договірної роботи (зокрема: договори оренди, суборенди, постачання, маркетингових послуг, підряду, купівлі - продажу тмц.), складання протоколів розбіжностей до форм договорів контрагентів.

Володіння процесом оформлення ліцензій на роздрібну торгівлю алкогольними і тютюновими виробами. Надання правових консультацій і висновків на запити співробітників структурних підрозділів компанії. Правовий супровід інтересів підприємства при перевірках контролюючих органів, а саме під час перевірок держпраці, держпродспоживслужби, податкової. Досвід роботи з виконавчою службою. Маю навички по засвідченню форс – мажорних обставин та отриманню відповідного сертифікату ТПП про форс-мажорні обставини.

Реєстрація нових об'єктів торгівлі в держпродспоживслужбі з отриманням актів про реєстрацію потужностей. Опрацювання на відповідність вимогам ЗУ "Про рекламу" від 03.07.96 № 271/96-В, рекламних акцій компанії. Досвід розробки і введення в роботу типових договорів: надання послуг, постачання, оренди, суборенди.

Робота в сфері корпоративного права (супровід державної реєстрації змін до відомостей в ЄДРПОУ (зміна керівників, адреси, статутного капіталу, структури власності, внесення нових кодів КВЕД тощо), досвід посвідчення правочинів щодо передання в іпотеку нерухомого майна, яке на праві власності належить компанії).

Захист інтересів компанії у судах національної юрисдикції у спорах щодо стягнення (відшкодування) збитків, завданих воєнними діями рф.

Практичний досвід виключення в адміністративному порядку підприємства (платника ПДВ) з переліку платників, які відповідають критеріям ризиковості платника податку.

26.01.2024 року отримав свідоцтво про складення кваліфікаційного іспиту про право на заняття адвокатською діяльністю.

До завдань, які виконую на посаді начальника юридичного відділу належать, зокрема, але не виключно:

1. Комплексний правовий захист майнових інтересів підприємства.

2. Розробка та впровадження системи централізованого управління юридичними ризиками підприємства.

2.1. Моніторинг та виявлення юридичних ризиків.

2.2. Розробка та узгодження заходів щодо усунення та мінімізації юридичних ризиків.

3. Керівництво діяльністю юридичної служби підприємства.

Помічник адвоката

ГО "Патріоти України"

Юридические услуги

5 месяцев

07.2017 - 12.2017

Підготовка і оформлення процесуальних документів для подання до суду. Підготовка письмових і усних консультацій, доручень, листів, інших документів. Робота з нотаріусами, державними органами. Робота з клієнтами компанії. Прийом і відправка поштової кореспонденції, пошук аналітики, інше.

Ключевая информация

  1. 15.01.2017 - 01.03.2017 - виробнича практика в Запорізькій місцевій Прокуратурі №1. За результатами проходження отримав позитивну характеристику і оцінку від керівника практики.
  2. Володіння комп'ютером: на рівні упевненого користувача (користування електронною поштою, знання офісних програм Word, Excel, PowerPoint, Ліга Закон, система youcontrol, 1С бізнес процеси, підсистема «Електронний суд» - підсистеми ЄСІТС, Єдиний державний реєстр судових рішень, судова влада України).
  3. Особисті якості: цілеспрямованість, зібраність, активність, стресостійкість, здатність працювати в команді, самоорганізованість, комунікабельність, вміння працювати з великими обсягами інформації ,маю аналітичний склад розуму.

Учился в 1 заведении

Запорізький національний університет

Юридичний факультет/правознавство

Запоріжжя, 2018

Владеет языками

Английский

выше среднего

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Ярослав

Провідний юрисконсульт, начальник юридичного відділу

Запорожье

Готов переехать: Киев, Днепр

45 000 грн.

29 лет

Работает, но открыт для предложений

полная занятость, проектная работа

Обновлено 1 неделю назад