Работал в 1 компании   6 лет 8 месяцев

Государственный сектор

Заступник начальника управління - начальник відділу організації заходів з питань запобігання та вияв

Головне управління ДПС у Харківській області

Государственный сектор

6 лет 7 месяцев

10.2017 - по настоящее время

Працюю в Головному управлінні ДПС у Харківській області з жовтня 2017 року. Починав з посади головного державного ревізора-інспектора відділу обслуговування акцизних складів та податкових постів управління контролю за підакцизними товарами.

З червня 2019 року по лютий 2021 року займав посаду головного державного інспектора другого відділу управління з питань запобігання та виявлення корупції (в тому числі з вересня 2019 по лютий 2020 виконував обов'язки начальника управління з питань запобігання та виявлення корупції)

З лютого 2021 по листопад 2022 займав посаду начальника другого відділу управління з питань запобігання та виявлення корупції.

З листопада 2022 по теперішній час займаю посаду заступника начальника управління - начальника відділу організації заходів з питань запобігання та виявлення корупції управління з питань запобігання та виявлення корупції (в тому числі з листопада 2022 по квітень 2023 виконував обов'язки начальника управління).

Маю великий досвід роботи у сфері запобігання та виявлення корупції в діяльності посадових осіб державного органу, як в частині проведення профілактичних заходів (лекції, навчання серед працівників), так і виявлення корупційних правопорушень та правопорушень, пов'язаних з корупцією (робота з викривачами, самостійна робота з виявлення вказаних правопорушень, направлення матеріалів перевірок до спеціально уповноважених органів у сфері протидії корупції, в тому числі НАЗК, відкриття кримінальних проваджень за матеріалами, складання адміністративних протоколів за матеріалами перевірки), в тому числі в частині порушень правил етичної поведінки. Маю досвід роботи на керівних посадах, самостійно приймаю участь у перевірка, вмію користуватися реєстрами, готувати запити, акти перевірок, та листи-направлення результатів перевірок до правоохоронних органів. Комунікабельний, відповідально ставлюся до виконання поставлених завдань.

Ключевая информация

Комунікабельний, відповідальний, маю аналітичні здібності. Маю великий досвід роботи у сфері запобігання та протидії корупції в органах державного сектору

Учился в 2 заведениях

Харківський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України

Публічне управління

Харків, 2019

Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка

Бізнес та менеджмент

Харків, 2017

Владеет языками

Украинский

свободно

Державний сертифікат про рівень володіння державною мовою

Чешский

средний

Курсы, тренинги, сертификаты

Реалізація стратегічних завдань органів Державної податкової служби з використанням сучасних методів менеджменту

Харків, 2022

Запобігання та виявлення корупції - практика застосування

Харків, 2019

За загальною професійною програмою підвищення кваліфікації з питань запобігання та виявлення корупції

Харків, 2019

Євген Євгенович

Керівник підрозділу, спеціаліст державної служби

Харьков

31 год

полная занятость

Обновлено 2 месяца назад