Работала в 3 компаниях   19 лет

Издательства и Полиграфия, Энергетика и Энергоносители

Завідувач лабораторії

Название компании скрыто

Издательства и Полиграфия

11 лет 9 месяцев

10.2010 - 07.2022

Посадові обов’язки: Організація та підтримка роботи виробничої лабораторії (враховуючи всі етапи контролю та процеси). Надання висновків відповідності якості матеріалів і сировини. Проведення розслідувань з метою виявлення причин випуску бракованої продукції, розробка рекомендацій та коригуючих процедур що до їх попередження та усунення. Надання консультацій співробітникам інших підрозділів у межах своїх повноважень. Розробка та підтримання в актуальному стані документів інтегрованої системи менеджменту. Проведення аудитів відповідності вимогам як на підприємстві, так і у постачальників, формування звітів по проведених аудитах, участь в розробці коригувальних дії по результатам виявлених невідповідностей. Участь в інвентаризаціях на підприємстві як матеріально відповідальна особа, та як член комісії по інвентаризації. Створення і розгляд повідомлень в SAP, своєчасність і повнота виконання призначених заходів. Формування та подання звітів по результатах діяльності підрозділу.

Професійні досягнення: налагодження роботи ввіреного підрозділу до показника ефективності 100 %. (за оцінюваними критеріями). Складання реєстру екологічних аспектів (згідно вимог ISO 14001) та реєстру небезпек і ризиків ГіОП (згідно вимог ISO 45001).

Інженер-технолог лабораторії

Название компании скрыто

Издательства и Полиграфия

4 года 9 месяцев

12.2005 - 09.2010

Посадові обов’язки: своєчасне та чітке проведення вхідного контролю сировини та матеріалів, вихідного контролю готової продукції, контроль якості напівфабрикатів, контроль параметрів технологічних процесів на виробництві, розробка рецептур пантонів офсетних фарб. Робота з технічною документацією на матеріали і сировину. Фіксування отриманих результатів згідно вимог внутрішніх документів та у системі SAP.

завідувач сектором

Название компании скрыто

Энергетика и Энергоносители

2 года 2 месяца

08.2003 - 10.2005

Посадові обов’язки: періодичний аналіз стану галузі, написання галузевих аналітичних статей та оглядів, організація проведення галузевих виставок.

Ключевая информация

Практичний досвід роботи з лабораторним обладнанням та різноманітними засобами вимірювання.

Розуміння процесу контролю якості та його етапів.

Знання методів контролю та основ технології виробництва.

Чітке проведення аналізу та ведення звітності за результатами тестувань.

Вміння працювати з технічною документацією (інструкціями до приладів, нормативною документацією) .

Здійснення контролю якості продукції за технологічними, органолептичними показниками, тощо, згідно з вимогами чинної нормативної документації та затвердженими інструкціями.

Здійснення своєчасного калібрування/правильності функціонування обладнання в лабораторії.

Училась в 1 заведении

НАУ

Факультет наземної техніки. Інженер-технолог ПММ

Київ, 2001

Владеет языками

Английский

средний

Русский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Украинский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Курсы, тренинги, сертификаты

Bureau Veritas

Київ, 2020

Є сертифікати 2020 року про навчання та успішно пройдене оцінювання курсу внутрішніх аудиторів ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, PAS 99, ISO 19011 та ISO 22000.  Є досвід проведення та проходження аудитів відповідності ІСМ підприємства стандартам ISO, а також досвід розробки оцінювання і складання реєстрів по екологічним аспектам (ISO 14001), небезпекам і ризикам ГіБП (ISO 45001), ризик-менеджменту (ISO 9001), небезпек і контрольних точок управління НАССР (ISO 22000).

Дополнительная информация

Особисті якості

- скрупульозність, відповідальність, пунктуальність, комунікабельність, активність; - готовність брати на себе відповідальність і працювати на результат; - бажання вчитися і розвиватися.

Комп'ютерні навички

- знання офісних програм ПК на рівні впевненого користувача; - впевнений користувач SAP; - базові знання 1С.

Анонимный соискатель

Інженер-технолог лабораторії/фахівець відділу контролю якості

Киев

45 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 2 недели назад