Работала в 1 компании   2 года 11 месяцев

Торговля розничная / Retail

Мерчандайзер

Lpp

Торговля розничная / Retail

2 года 10 месяцев

06.2021 - 04.2024

Основна робота - робота з звітами, оформлення залу, робота з персоналом,навчання персоналу . Також, обслуговування клієнтів у залі та на касі, автоматичний та візуальний реплейн, прийом поставки, відкриття та закриття каси/зміни, стежити за порядком та чистотою в залі, переоцінка, допомога в оформленні залу .

Ключевая информация

Люблю структуровану та якісну роботу, тому в свою справу вкладаю всю себе. Сприймаю себе такою яка я є, відкрита та цілеспрямована. Допоможу знайти в собі більше впевненості та можливостей, ніколи не зупинятись, досягати мети та успіху вперше всього для себе, враховувати свої пріоритети та використовувати свої знання правильно. Виконую завдання до кінця, аналізую, раджусь, виконую. Також маю досвід у волонтерській організації, приблизно рік. Перші клієнти, перші консультації, нові знайомства та знання.

Училась в 1 заведении

Уду імені м.п. Драгоманова

Психолог, факультет психології

Київ, 2023

Владеет языками

Английский

базовый

Немецкий

базовый

Украинский

базовый

Курсы, тренинги, сертификаты

практична психологія

Київ, 2024

Закріпила загальні знання ( пройшла такі темі як : основи психології, психдіагностики, типи особистості, вікові кризи, складні психологічні стани та багато іншого). А також для себе відкрила більше знань з напрямків як Арт-терапія, КПТ, Гешатальт терапія). Також нові знання з психосоматики та основ сексології. На курсі було достатньо практики, коучинги та робота в парах;нові техніки; розбір ситуацій та їх методи вирішення.

Психолоічна допомога у військовий час

Київ, 2024

Дуже багато знань як правильно працювати в кризових ситуаціях, як правбвати з важкими психологічними станами та як правильно працювати з військовими, родиною військових, впо та біженцями.

КПТ

Київ, 2024

Український інститут когнітивної-поведінкової терапії. КПТ + базові техніки КПТ для консультування та коучингу. Формат один рік. Почтак - вересень 2024. Підвищую кваліфікацію.

"перша психологічна допомога в екстрених і кризових ситуаціях"

Київ, 2023

"креативне мислення"

Київ, 2022

Пройшла питання до курсу «Креативне мислення» Завершила курс, 7/12 привильних відповідей . Висновок : курс був дуже цікавий, наше мислення і креативність це багатство нашого мозку. Дізналась нові вправи , почула нову інформацію, взяла для себе досвід .

Дополнительная информация

Водійські права

Категорія в

Єлизавета Олександрівна

Помічник психолога

Киев

20 000 грн.

22 года

полная занятость

Обновлено 2 месяца назад