Работала в 2 компаниях   2 года 10 месяцев

Издательства и Полиграфия, Образование

Бухгалтер

ТОВ "Мрії Збуваються"

Издательства и Полиграфия

1 месяц

04.2024 - 05.2024

Ведення первинної документації; навички роботи з програмою 1С 8.3 УТП, принтером, сканером; навики роботи з програмами MS Excel, Word; ведення електронних таблиць для звітування про доходи і витрати.

Бухгалтер провідний

Фаховий коледж прикладних наук

Образование

2 года 7 месяцев

01.2019 - 08.2021

Ведення первинної документації; здійснення розрахунків у операційній системі Клієнт-Банк; ведення програми СДО казначейства; відслідковування та формування виписок; навички з принтером, сканером, факсом; ведення банківської документації по прийняттю на роботу, виготовлення зарплатних карток; ведення та реєстрація договорів; здійснення банківських платежів; навики роботи з програмами MS Excel, Word; ведення електронних таблиць для звітування про доходи і витрати.

Училась в 1 заведении

Національна академія статистики обліку та аудиту

Облік та аудит

Київ, 2014

Владеет языками

Украинский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Дополнительная информация

Особисті якості та комп'юторні навички

Швидко навчаюсь, відповідальна, цілеспрямована, комунікабельна. Активна життева позиція, легко адаптуюсь в новій обстановці. Орієнтованість на результат, впевненість, організаторські здібності, знаходження нестандартних рішень, вміння працювати в колективі.

Впевнений користувач основними складовими пакету MS Office ( MS Windows) робота з пошуковими та іншими web-ресурсами, знання програми 1С 8.3 УТП; володіння програмами з кредитування: Turnes, Startcredit, знання системи Клієнт-Банк, СДО казначейства.

Наталія Петрівна

Бухгалтер

Бровары

Готов переехать: Киев

17 000 грн.

32 года

полная занятость

Характер работы: удаленная работа, в офисе/на месте

Обновлено 1 месяц назад