Работал в 2 компаниях   16 лет

IT, Энергетика и Энергоносители

Адміністратор систем

КП ЦУІТ

IT

4 года 11 месяцев

06.2018 - 05.2023

Розробка, налаштування, впровадження, адміністрування та підтримка міського відеоспостереження Safe City в межах програми Smart City Zaporizhzhia. Робота з Milestone XProtect Corporate Systems, Management XProtect Software, XProtect Smart Client.Робота з серверним обладнанням, Windows Server, Active Directory, Microsoft Exchange Server, налаштування роутерів, маршрутизаторів, камер відеоспостереження, робота з програмним забезпеченням ALPR по аналітики розпізнавання номерних знаків та облич. Участь у конференціях та семінарах з підвишення кваліфікації.Адміністрування робочих місц, обслуговання ПК та периферійної техніки, налаштування прикладного, офісного та антивірусного програмного забеспечення, локальна та віддалена підтримка та консультація користувачів, моніторинг локальних мереж та зовнішніх каналів зв’язку. Участь у проекті по розробці web-додатку.

Системний адміністратор

Запоріжжяобленерго, ПАТ

Энергетика и Энергоносители

10 лет 11 месяцев

02.2007 - 01.2018

Розробка, налаштування та впровадження автоматизованої системи контролю доступу управління електроустаткуванням на на підстанціях. Налаштування робочих місц користувачів, адміністрування OS Windows, обслуговання ПК та периферійної техніки, налаштування прикладного, офісного та антивірусного програмного забеспечення, робота з серверним обладнанням, Windows Server, Active Directory, Microsoft Exchange Server.

Ключевая информация

Знання ОС MS Windows, моделі TCP/IP, підтримка локальної мережи та мережевого обладнання, підтримка серверного обладнання, адміністрування та налаштування мережевого обладнання, та обладнання для відеоспростереження. Верстка гнучких та адаптивних сайтів на HTML5, CSS3 та BootstrapЗастовування JS, написання структурованого коду за допомогою препроцессорів SASS/LESSРеалізація асинхронного оновлення сайтуВикористання REACT, Vue у розробці web-додатків

Учился в 1 заведении

Запорізька державна інженерна академія

Екомоміка підприємства/Екомомічна кібернетика

Запоріжжя, 2007

Владеет языками

Английский

средний

Украинский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Курсы, тренинги, сертификаты

DigitalMaxlab

2022

front-end developer

Sergey

Системний адміністратор або web-розробник

Запорожье

39 лет

Активно ищет работу

полная занятость, проектная работа

Характер работы: удаленная работа, стажировка / практика, в офисе/на месте

Обновлено 2 недели назад