Работала в 3 компаниях   5 лет

Юридические услуги, Государственный сектор, Медиа / СМИ

юрист

БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД ПРАВОВОЇ ПІДТРИМКИ ПОСТРАЖДАЛИХ ВІД РОСІЙСЬКОЇ АГРЕСІЇ

Юридические услуги

2 года 5 месяцев

04.2022 - по настоящее время

Готую звернення до органів місцевої влади, пожежної служби, поліції для збору доказів злочинів російських військових. Допомагаю у зборі фото- та відео-доказів руйнації житла, автотранспорту та іншої техніки. Надаю консультації з оцінки завданих збитків та щодо звернення до суду проти російської федерації для стягнення грошової компенсації завданих збитків. Допомагаю постраждалим від російської агресії заповнювати та подавати заяви до Європейського суду з прав людини на компенсацію від 5000 до 30 000 євро

помічник консультант народного депутата України

Апарат Верховної Ради України

Государственный сектор

4 года 11 месяцев

10.2019 - по настоящее время

Успішно проводила організацію прямих етерів, брифінгів, прес-конференцій. Також можу виступати модератором певних заходів. Знання правильного написання текстів: виступи на телебаченні, пости у соціальних мережах. Знання методів політичного PR. Ведення звітності по поточній роботі. Написання публічних запитів. Робота з виборцями. Створення ТСК (Тимчасова Слідча Комісія). Підготовка до засідання Комітету: законопроєктна робота, збір необхідної інформації, фото/відео фіксація. Ведення електронного документообігу (СЕДО). Реєстрація з нуля юридичних компаній, супровід на всіх державних рівнях.

пресс-секретарь

Приватний адвокат

Медиа / СМИ

4 месяца

10.2021 - 02.2022

Розробляла PR-стратегію. Працювала над створенням іміджу. Співпрацювала з ЗМІ (телебачення, радіо, видання) з органами державної влади. Організовувала прес-конференції, інтерв'ю. Готувала і поширювала інформацію. Проводила аналітику суспільно-політичних новин. Писала статті й новини на різні тематики. Працювала з фото- і відеоматеріалами. Писала рецензії та коментарі.

Ключевая информация

Вміла користувачка пакетом Microsoft Office Word, Excel, Canva, Outlook, PowerPoint. CRM системи. Уважна до керівництва та своєї справи. Вміння швидкого вирішення задач, аналітичний підхід, багатозадачність, стресостійкість, креативність.

Училась в 3 заведениях

Київський національний університет імені Тараса Шевченка

журналістика та медіакомунікації

Київ, 2021

Київський національний університет культури і мистецтв

телеведуча, журналіст, диктор

Київ, 2020

Комунальний заклад Львівської обласної ради "Самбірський фаховий педагогічний коледж імені Івана Филипчака"

вчитель образотворчого мистецтва та художньої праці дизайну

Самбір, 2017

Владеет языками

Английский

средний

Польский

базовый

Украинский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Курсы, тренинги, сертификаты

Інститут Законодавства Верховної Ради України

Київ, 2021

Кадрове забезпечення розвитку місцевого самоврядування. Служба в органах місцевого самоврядування та нові інноваційні практики управління ресурсами. Упровадження стандартів гендерної рівності на місцевому та регіональному рівнях. Розвиток системи надання адміністративних послуг на місцевому та регіональному рівнях. Побудова дієвої команди управління стресами та підвищення ефективності діяльності органів місцевого самоврядування Лідерство у місцевому самоврядуванні

телеведуча інформаційних новин

Київ, 2019

Стилістичний і структурний аналіз етерного тексту. Робота з інформацією в різних жанрах. Ефективність і методи спілкування з гостем/аудиторією. Правила організації тіла і зовнішній вигляд.

Оксана

Особистий помічник керівника

Киев

1 200 $

26 лет

полная занятость, неполная занятость, проектная работа

Характер работы: удаленная работа

Обновлено 1 месяц назад