Работал в 1 компании   23 года 2 месяца

Промышленность и Производство

юристконсульт

СНВФ Хіммаш Компресор Сервіс

Промышленность и Производство

23 года 1 месяц

06.2001 - по настоящее время

Складання і погодження цивільно-правових та господарських договорів, включаючи ЗЕД.Консультування та роз'яснення законодавства при укладенні неординарних договорів та виникненні спорів.Корпоративна робота. Повне юридичне супроводження корпоративної діяльності резидентів та нерезидентів.Юридичний аудит компаній - аналіз корпоративної діяльності, трудових і договірних відносин.Робота з державними і контролюючими органами (ДПС, прокуратура, поліція тощо).Претензійно-позовна робота.Представництво та захист інтересів юридичних осіб та фізичних осіб підприємців в судових інстанціях.Юридичний супровід проведення конкурсних закупівель (тендерів).Юридичне супроводження кадрової роботи - розробка наказів, інструкцій, положень, консультування з трудового законодавства.Аналіз судової практики та змін законодавства.

Ключевая информация

Фахівець у галузях цивільного, господарського, податкового, адміністративного, договірного права. Маю практичний досвід представництва інтересів клієнтів у судах, правоохоронних (слідчих), податкових та інших контролюючих органах, а також обслуговування компаній понад 20 років. Маю свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю з 2008 року.

Учился в 1 заведении

Луганський державний університет внутрішніх справ імені Е.О. Дідоренка

право

Луганськ, 2001

Владеет языками

Украинский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Дополнительная информация

Особисті якості

Дистанційне виконання обов’язків юриста, можливість оплати по акту виконаних робіт, як ФОП (платник єдиного податку 3групи).

Користувач ПК (MS Office (Excel, Word), Internet), робота з різними типами електронних законодавчих баз. Знання правових баз: «Нормативні акти України», «ЛІГА», «РАДА», «Юрист-Плюс», «Експерт-Юрист», «Законодавство України». Наявність водійського посвідчення кат. B.

Цимбалюк

Юрисконсульт

Ивано-Франковск

Готов переехать: Киев, Львов, Днепр, Хмельницкий

12 000 грн.

57 лет

Активно ищет работу

неполная занятость

Характер работы: удаленная работа

Обновлено 2 дня назад