Працював в 1 компанії   23 роки 2 місяці

Промисловість та Виробництво

юристконсульт

СНВФ Хіммаш Компресор Сервіс

Промисловість та Виробництво

23 роки 1 місяць

06.2001 - до теперішнього часу

Складання і погодження цивільно-правових та господарських договорів, включаючи ЗЕД.Консультування та роз'яснення законодавства при укладенні неординарних договорів та виникненні спорів.Корпоративна робота. Повне юридичне супроводження корпоративної діяльності резидентів та нерезидентів.Юридичний аудит компаній - аналіз корпоративної діяльності, трудових і договірних відносин.Робота з державними і контролюючими органами (ДПС, прокуратура, поліція тощо).Претензійно-позовна робота.Представництво та захист інтересів юридичних осіб та фізичних осіб підприємців в судових інстанціях.Юридичний супровід проведення конкурсних закупівель (тендерів).Юридичне супроводження кадрової роботи - розробка наказів, інструкцій, положень, консультування з трудового законодавства.Аналіз судової практики та змін законодавства.

Ключова інформація

Фахівець у галузях цивільного, господарського, податкового, адміністративного, договірного права. Маю практичний досвід представництва інтересів клієнтів у судах, правоохоронних (слідчих), податкових та інших контролюючих органах, а також обслуговування компаній понад 20 років. Маю свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю з 2008 року.

Навчався в 1 закладі

Луганський державний університет внутрішніх справ імені Е.О. Дідоренка

право

Луганськ, 2001

Володіє мовами

Українська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Додаткова інформація

Особисті якості

Дистанційне виконання обов’язків юриста, можливість оплати по акту виконаних робіт, як ФОП (платник єдиного податку 3групи).

Користувач ПК (MS Office (Excel, Word), Internet), робота з різними типами електронних законодавчих баз. Знання правових баз: «Нормативні акти України», «ЛІГА», «РАДА», «Юрист-Плюс», «Експерт-Юрист», «Законодавство України». Наявність водійського посвідчення кат. B.

Цимбалюк

Юрисконсульт

Івано-Франківськ

Готовий переїхати: Київ, Львів, Дніпро, Хмельницький

12 000 грн.

57 років

Активно шукає роботу

неповна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 2 дні тому