Работал в 6 компаниях   12 лет 11 месяцев

Негосударственные организации / NGO, Интернет, Промышленность и Производство

Team leader GBV

DRC

Негосударственные организации / NGO

4 месяца

02.2024 - по настоящее время

Командоутворення, участь в обговореннях та кластерах, взаємодія з місцевою владою та громадами. Керування командою та реалізація Датського проекту з протидії гендерно-зумовленого насильства на території Миколаївської області.

Провідний експерт з регіональної координації (teamleader)

БО «БФ «Право на Захист»

Негосударственные организации / NGO

10 месяцев

03.2023 - 01.2024

Розвиток фонду в південному регіоні з нуля. Прийшов в одну з найкрупніших правозахисних національних NGO України в самому початку їх діяльності на півдні на позицію регіонального тімліда. З основних обов'язків:
Командоутворення (підбір та керування колективом з 30 осіб в Миколаївському офісі та команди з понад 10 осіб в Херсоні); моніторингова діяльність, представництво та налагодження зв'язків в громадах, департаментах, ОМС, з партнерами тощо; участь в кластерах, на заходах, зустрічах, круглих столах тощо; координація виїздів мобільних груп; звітність та постійна комунікація з програмними та проектними менеджерами (DanChurchAid, Acted, Save the Children, Access); супровід та презентація роботи офісу під час візитів представників донору; адміністративна робота тощо.
Очолював emergency місію в Херсонській області на протязі 5 тижнів, з командою понад 20 осіб (юристи, психологи, монітори, соц працівники, водії, безпека), націлену на надання різноманітної допомоги постраждалим від затоплення Каховської ГЕС.

Волонтер

"300 миколаївців"

Негосударственные организации / NGO

1 год

02.2022 - 02.2023

Окремо опишу досвід волонтерської діяльності. За час війни налагодили активну діяльність з доставки гуманітарних вантажів. Маю особистий досвід налагодження робочих взаємин із міжнародними фондами. Зокрема, співпрацював з World Central Kitchen, ACTED, Карітас Ukraine.
Досвід: налагодження процесу щоденного приготування та роздачі 2000 порцій обідів населенню, кількох тисяч продуктових наборів, відряджень до прифронтових населених пунктів, евакуація та забезпечення житлом переселенців. Управління командою волонтерів до 50 осіб.

Співзасновник

"300 миколаївців"

Негосударственные организации / NGO

2 года 9 месяцев

03.2020 - 12.2022

Одночасно з роботою в дизайні заснував з однодумцями громадську організацію.

Обов'язки: Завданнями організації було підвищення рівня життя громадян, захист малого та середнього бізнесу, допомога містянам з низьким рівнем доходу, підтримка молоді регіону, догляд за чистотою та екологією міста, боротьба з беззаконням та свавільністю місцевих органів влади. Через відсутність інвестицій ззовні використовувались усі наявні методи боротьби - освітлення в соціальних мережах, онлайн-включення, судові справи, мітинги та інші масові акції.

Досвід: громадська та соціальна діяльність, проведення масових заходів, комунікація с органами влади та громадянами міста, розвиток громадської організації з нуля, робота в команді до 50 людей.

Web-designer

Woipn Group

Интернет

5 лет 1 месяц

01.2017 - 02.2022

Повна зміна професійної діяльності. Пройшов кілька курсів і отримав професію в сфері IT.

Обов'язки: Створення візуального контенту - від візитівок та банерів до мобільних додатків, веб-сайтів та великих порталів. Очолював команду менш досвідчених дизайнерів у кількості 10 людей. Основними обов'язками було спілкування з клієнтами, передача технічних специфікацій команді, контроль якості виконаних завдань.

Досвід: Робота в режимі багатозадачності, здатність швидко приймати рішення, нести відповідальність за свою команду перед клієнтом, розвинув творче мислення, зрозумів особливості трудових відносин із західним компаніями.

Менеджер по роботі з клієнтами

ТОВ "ТехноПласт Інжинірінг"

Промышленность и Производство

5 лет 4 месяца

06.2011 - 10.2016

Обов'язки: Компанія є ексклюзивним представником британського виробника захисних фотополімерів покриттів. У мене був широкий спектр обов'язків - від підготовки комерційних пропозицій та прокладання логістичних ланцюгів, до презентацій на конференціях та викладання технології роботи з матеріалами в промислових установах.
Досвід: Проведення ділових переговорів, публічно виступати перед аудиторією до 200 слухачів, особливості роботи з монопродуктом, здійснив величезну кількість перельотів та ділових поїздок, ведення бухгалтерської документації та навички проведення навчальних заходів для груп від 3 до 30 людей, тощо.

Учился в 1 заведении

Київський Славістичний Університет

Економіка та фінанси

Киев, 2011

Владеет языками

Английский

средний

Русский

родной

Украинский

свободно

Дополнительная информация

Сертифікати

За лінком на хмару завантажено основні сертифікати про проходження курсів: https://drive.google.com/drive/folders/1zKDVTPZE3l9RC8_11hBv_LDz1zBIutwb?usp=sharing

Анатолій

Керівник проекту, регіональний менеджер, координатор

Николаев

Готов переехать: Одесса

60 000 грн.

35 лет

Активно ищет работу

проектная работа, неполная занятость, полная занятость

Обновлено 3 недели назад