Работала в 3 компаниях   9 лет 8 месяцев

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

заступник керуючого служби харчування

Арден Палац *****

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

2 месяца

08.2024 - 10.2024

Шведка обслуговування 1800чол вдень.
Штат працівників 120чол.
  • Планування та організація своєї роботи
  • Постійне навчання та розвиток професійних навичок
  • Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
  • Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
  • Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
  • Адаптація до нових умов роботи
  • Дотримання корпоративної культури та цінностей
  • Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
  • Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку

керуюча готельно рестораним комплексом

Шаян

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

2 года

05.2022 - 05.2024

-Прийом та розподіл тел.дзвінків(ведення списку гостей);
-Обслуговування відвідувачів готелю(бронювання номерів,зустріч,поселення та виселення гостей,реєстрація,розрахунок гостей);
-Контроль роботи покоївок,
шеф повара,
поварів по процесах,
кочегара,
завгоспа,
двірника,
охоронців,
працівника прокату,
бармена,офіціанта,
охорони,майстрів по ремонтах.
-Інфор.гостей за послугами та вільними номерами готелі.
-Контроль чистоти та порядку у готелі,бані,котеджі,прокаті,ресторані.Па зоні, кінотеатрі,тренажорному залі.
-Ведення звітності про виконану роботу.
-Закупка товару і розрахунок з поставщиками.
-Вирішення конфліктних ситуацій.
-Участь у підборі кадрів ресторану,готелю,проведення навчання.
-Мотивація команди підлеглих їх підтримка.
-Місячні отчоти-звіти.
-Графік і підбір персоналу.

Адміністратор

готель Буковель

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

7 лет 3 месяца

10.2014 - 01.2022

-Прийом та розподіл тел.дзвінків(ведення списку гостей);
-Обслуговування відвідувачів готелю(бронювання номерів,зустріч,поселення та виселення гостей,реєстрація,розрахунок гостей);
-Контроль роботи покоївок,
шеф повара,

Ключевая информация

Програма 1С.,
Сервіо
Отлмс

Училась в 2 заведениях

Одеська академія связі

телекомунікаційна мережа

Одеса, 2011

Іллінецький державний аграрний коледж

технолог

Іллінці, 2009

Владеет языками

Английский

средний

Немецкий

средний

Французский

средний

Курсы, тренинги, сертификаты

декоратор дизайнер

Вінниця, 2013

Дополнительная информация

Особисті якості

Досвід роботи в рестораном бізнесі 12років,роботу знаю з середини, від налаштування при запуску, навчання сервісу, робота з поставщиками, фінансова звітності щомісяця, аналіз. Особисті якості: Чесність, відповідальність, уважність до деталей. Чистота і порядок, дисциплінованість, комунікабельність, висока працездатність у будь - який час.

Водійське посвідчення

Декоратор, організатор фотозон, святкових подій. Маю стаж керування транспорту категорії В.

Інна Борисівна

адміністратор керуюча готель ресторан

Буковель

Готов переехать: Киев, Львов, Одесса, Днепр, Винница, Запорожье, Ивано-Франковск, Тернополь, Харьков, Кривой Рог, Другие страны, Мукачево, Хуст, Яремче, Славское

34 года

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 1 день назад