Работала в 2 компаниях   1 год 9 месяцев

Банки, Образование

Провідний економіст

Ощадбанк

Банки

6 месяцев

12.2023 - по настоящее время

Обслуговування клієнтів фізичних осіб.Відкриття та закриття рахунків, випуск та перевируск карток. Залучення та оформлення депозитів фізичних осіб. Кредитування фізичних осіб , заставне, споживче кредитування, оформлення кредитних карток, страхування.

бухгалтер

Університет Україна

Образование

1 год 1 месяц

05.2021 - 06.2022

Ключевая информация

Досвід роботи:
C 06.2021 по 07.2022
ВНЗ Університет "Україна", Київ
Посада: Провідний бухгалтер, старший викладач кафедри фінансів
Функціональні обов'язки:
Відділ із розрахунків зі студентами. Укладання контрактів із абітурієнтами. Робота із Фондами соціальним захистом населення, центри зайнятості. Укладення договорів про співпрацю. Прийом на навчання студентів з інвалідністю, супровід рахунків за сплати державним структурам, які відправляють на навчання та підвищення кваліфікації своїх працівників.
З 10.2010 по 05.2017
У компанії: ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ БАНК РОЗВИТКУ, Київ
Посада: Провідний спеціаліст кредитування фізичних осіб.
Функціональні обов'язки:
Попередній аналіз пакетів документів на відповідність їх продуктам банку; аналіз первинної документації клієнтів; базовий фінансовий аналіз клієнтів; підготовка клопотань про розгляд кредитних заявок відповідними службами та органами банку; презентація кредитної заявки та її захист на засіданнях відповідних органів банку; моніторинг кредитної заборгованості клієнтів; підготовка звітів щодо ведення кредитного портфеля фізичних осіб; підготовка довідок про кредитну заборгованість; забезпечення процесу перестрахування заставного майна; формування кредитного досьє, їх передача до архіву.
З 12.2009 по 10.2010
В компанії: АТ МетаБанк, Київ
Посада: Провідний зкономіст активно-пасивних операцій / спеціаліст депозитарію
Функціональні обов'язки:
Консультація клієнтів споживчого кредитування, іпотечного кредитування, заставного кредитування, автомобільного кредитування; перевірка інформації про потенційних позичальників на достовірність ідентифікації клієнта; робота з базою даних; оформлення кредитних заявок на отримання кредитів у програмі Банку; підготовка кредитної документації; винесення та захист кредитних справ на КК; видача іпотечного, заставного та автомобільного кредиту. Залучення та оформлення депозитів фізичних осіб. Відкриття та супровід всіх видів кредитів та депозитів, а також пластикових карток та поточних рахунків клієнтів. Налагодження взаємин зі страховими компаніями та автосалонами та дальня шия акредитація.
З 06.2007 по 03.2009
У компанії: АКБ Правекс-Банк, Київ
Посада: Економіст сектору роботи з підрозділами м. Києва та Київської обл., відділу аналізу кредитних справ департаменту кредитування фізичних осіб на купівлю автомобілів.
Функціональні обов'язки:
Попереднє розгляд кредитних справ на кредитний комітет ГБ, а також захист кредитної справи на засіданні кредитного комітету; внесення та захист кредитної справи на кредитному комітеті; погодження та прийняття рішення як члена кредитного комітету (право другого підпису кредитного протоколу); розгляд та прийняття рішення про надання відстрочки платежу за чинними кредитами; ухвалення рішення про пролонгацію кредиту; погодження надання кредиту шляхом погодження Кредитного Комітету.
З 08.2006 по 12.2006
В компанії: АБ «ТАС-Бізнесбанк», Запоріжжя
Посада: Економіст із кредитування фізичних осіб
Функціональні обов'язки:
Консультація клієнтів споживчого кредитування, іпотечного кредитування, заставного кредитування автокредитування; перевірка інформації про потенційних позичальників на достовірність ідентифікації клієнта; робота з базою даних; оформлення кредитних заявок на отримання кредитів у програмі Банку, підготовка кредитної документації; винесення та захист кредитних справ на КК; видача іпотечного, заставного та автомобільного кредиту; робота із проблемними кредитами.
З 04.2006 по 08.2006
Запорізьке РУ КБ “ПриватБанк”, Запоріжжя
Посада: Спеціаліст з кредитування фізичних осіб індивідуального бізнесу Лівобережного відділення / менеджер з банківського обслуговування фізичних осіб
Функціональні обов'язки:
Виконання місячного плану продажу та додаткових послуг (кредитні картки, депозити); підготовка договорів (кредитний, забезпечення, договір страхування), проведення самої угоди на видачу кредиту та його супроводження; робота із проблемною заборгованістю відділення Банку. консультація клієнтів споживчого кредитування, іпотечного кредитування, заставного кредитування, автокредитування; перевірка інформації щодо потенційних позичальників на достовірність ідентифікації клієнта.

Училась в 2 заведениях

Національний авіаційний університет

юридичний

Київ, 2016

Запорізьке державна інженерна академія

Економіки та менеджменту

Запоріжжя, 2006

Світлана Олександрівна

Провідний фахівець

Киев

40 лет

Активно ищет работу

Обновлено 2 недели назад