Работала в 2 компаниях   11 лет 9 месяцев

Промышленность и Производство

начальник цеха

ТОВ " Сінгурівські ковбаси"

Промышленность и Производство

2 года 2 месяца

04.2022 - по настоящее время

Начальник фасувально- пакувального відділення

ТОВ " Житомирський м'ясокомбінат "

Промышленность и Производство

9 лет 5 месяцев

12.2010 - 05.2020

1. Планування, облік, складання і своєчасне подання звітності про виробничу діяльність відділення.

2. Упровадження нових прийомів та методів праці.

3. Навчання працівників відділення вимогам системи управління безпечністю харчових продуктів.

4. Складання бюджету відділення на підставі затвердженої номенклатури ТМЦ, специфікацій і норм витрат ТМЦ.

5. Виконання планових завдань, ритмічну роботу відділення, ефективне використання обладнання та людських ресурсів.

6. Контроль за технічно правильну експлуатацію устаткування та інших основних засобів, виконання графіків їх ремонту, безпечні та здорові умови праці.

7. Підбір кадрів працівників, їх розстановку і доцільне використання.

Ключевая информация

- Організатор виробничого процесу ( досвід роботи більше 15 років).

- добре володію пакетом MS Office.

Училась в 1 заведении

Житомирський технологічний коледж

Економіка підприємства

Житомир, 2004

Владеет языками

Украинский

свободно

Курсы, тренинги, сертификаты

" Експерт українських продуктів харчування до країн Європейського Союзу. Менеджмент безпечності продуктів харчування згідно із принципами HACCP та міжнародними стандартами"

Житомир, 2014

Надія

Керівник/начальник

Житомир

40 000 грн.

39 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 1 день назад