Працювала в 2 компаніях   10 років 11 місяців

Промисловість та Виробництво

Начальник цеха

ТОВ " Сінгурівські ковбаси"

Промисловість та Виробництво

1 рік 4 місяці

04.2022 - 08.2023

Начальник фасувально- пакувального відділення

ТОВ " Житомирський м'ясокомбінат "

Промисловість та Виробництво

9 років 5 місяців

12.2010 - 05.2020

1. Планування, облік, складання і своєчасне подання звітності про виробничу діяльність відділення.

2. Упровадження нових прийомів та методів праці.

3. Навчання працівників відділення вимогам системи управління безпечністю харчових продуктів.

4. Складання бюджету відділення на підставі затвердженої номенклатури ТМЦ, специфікацій і норм витрат ТМЦ.

5. Виконання планових завдань, ритмічну роботу відділення, ефективне використання обладнання та людських ресурсів.

6. Контроль за технічно правильну експлуатацію устаткування та інших основних засобів, виконання графіків їх ремонту, безпечні та здорові умови праці.

7. Підбір кадрів працівників, їх розстановку і доцільне використання.

Ключова інформація

- Організатор виробничого процесу ( досвід роботи більше 15 років).

- добре володію пакетом MS Office.

Навчалась в 1 закладі

Житомирський технологічний коледж

Економіка підприємства

Житомир, 2004

Володіє мовами

Українська

вільно

Курси, тренінги, сертифікати

" Експерт українських продуктів харчування до країн Європейського Союзу. Менеджмент безпечності продуктів харчування згідно із принципами HACCP та міжнародними стандартами"

Житомир, 2014

Додаткова інформація

Особисті якості

- відповідальна;

- наполеглива;

- чесна;

- само дисциплінована;

- уважна;

- комунікабельна.

Надія Миколаївна

Керівник/начальник

Житомир

35 000 грн.

39 років

повна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому