Работал в 3 компаниях   14 лет 2 месяца

Строительство

Головний інженер

ТОВ «Житлоекономія»

Строительство

3 года 1 месяц

04.2021 - по настоящее время

Головний інженер, Головний інженер проекту – служба "Замовника"

Головний інженер проекту

БК Міськбудінвест, ТОВ

Строительство

1 год 11 месяцев

03.2018 - 02.2020

Керівництво розробкою проектних розділів на стадії "РД" - всіх внутрішніх та зовнішніх інженерних систем з боку Генерального проектувальника.

Головний інженер проекту

ТОВ ІСК-Трансекспо

Строительство

8 лет 11 месяцев

10.2005 - 09.2014

Керівництво проектними, монтажними, пусконалагоджувальними роботами, здавання в експлуатацію інженерних систем протипожежної безпеки на об'єктах різного призначення

Ключевая информация

  • Багаторічний досвід реалізації – проектів, на об'єктах різної складності – на посаді Головного інженера проекту (СС3) .
  • Організація та управління роботами на всіх етапах проектування – стадії "ПП", "П", "РД", "РП", захист проектів в експертизі. Керівництво численними колективами учасників проекту.
  • Комплексное проектирование цивільних та промислових об'єктів, клас наслідків СС2, СС3 загальною площею до 300'000 м2, висотні житлові будинки, бізнес-центри, торгові центри, готелі.
  • Збір та аналіз вихідних даних. Підготовка та розробка основних технічних рішень, підбір обладнання та матеріалів - відповідно до вимог замовника, технологів, дизайнерів, технічних умов, чинної нормативної бази ДБН, ДСТУ, особливих вимог страхових компаній, міжнародних норм, індивідуальних технічних умов, концепцій з метою реалізації найбільш оптимальних, інноваційних та економічно раціональних технологій та рішень. Захист проектів у органах державної експертизи.
  • Адміністрація проектних робіт – визначення складу та вартості проектних робіт, термінів виконання, організація роботи з суміжниками, складання графіків, підбір виконавців, укладання договорів. Захист виконаних обсягів, погодження та здавання виконаних робіт замовнику.
  • Авторський нагляд під час будівництва та монтажу, погодження виконавчої документації.

Учился в 2 заведениях

Національна Академія Управління

Фінанси та кредит, фінансовий менеджмент економіст

Київ, 1995

КВТККУ

Інженер з експлуатації автомобільної техніки

Казань, 1992

Владеет языками

Английский

базовый

Курсы, тренинги, сертификаты

ВУГІП

Київ, 2019

Курси підвищення кваліфікації – інженерів проектувальників. Кваліфікаційний сертифікат – провідного інженера-проектувальника БЕЗШ (СС3)

IDAT GmbH

Київ, 2007

Тренінг із застосування програми гідравлічного розрахунку водяних установок пожежогасіння - компанії IDAT GmbH, Німеччина

ЗАТ "АРТСОК"

Київ, 2005

Курси з проектування та розрахунку автоматичних установок газового пожежогасіння, правил монтажу та технічного обслуговування АУГП – ЗАТ "Артсок".

Дополнительная информация

Комп'ютерні навички

MS Office, 1С-Підприємство, AutoCAD, SpriCAD, Revit, MS Project.

Водійське посвідчення

Права категорія "В", досвід водіння.

Александр

Головний інженер проекту

Киев

52 года

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 3 часа назад