Работал в 3 компаниях   5 лет 2 месяца

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

Заступник директора

кібер клуб Pride

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 9 месяцев

12.2022 - по настоящее время

Організація роботи ресторану згідно стандартів компанії, контроль дотримання діючих правил та стандартів
Проведення інвентаризації, аiналіз результатів, контроль залишків , дотримання ротацій
Маю дуже великий досвід роботи бар-менеджером, можу допомогти з баром
Робота з постачальниками продукції та планування закупівель товарів, необхідних для безперебійної роботи ресторану
Управляння операційною діяльністю ресторану і забезпечення його стабільного функціонування
Нарахування заробітної плати
Контроль за дотриманням касової дисципліни
Контроль роботи кухні та бару
Контроль і оптимізація витрат , мінімізація списання
Робота з персоналом ресторану: підбір, навчання ,введення в посаду , атестації , оцінка співробітників ресторану на відповідність заданній посаді , а також розробка і впровадження стандартів та правил внутрішнього розпорядку
Вирішення конфліктних ситуацій

Керуючий мережею ресторанів

Gurman veGam

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

11 месяцев

09.2023 - 08.2024

Ресторан Gurman veGam, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Запуск нової вегансько-вегатаріанської мережі закладів з "0".
Контроль капітального ремонту і дотримання кошторисів.
Ліквідація і демонтаж попереднього ресторану в цьому приміщенні.
Участь в створенні дизайн проекту і концепції ресторану.
Постановка фінансового обліку. Аналіз і контроль основних статей бюджету. Управління товарними залишками.
Набір персоналу, навчання.
Розробка сайту і бізнес-процесів для продажів продукції на доставку.
Розробка, реалізація маркетингової програми ресторану.
Створення каналів продажів.
- Розробка меню ресторану і участь в розробці коктейльної і винної карт;
- Підбір і навчання персоналу, побудова команд у форматі універсального співробітника, організація роботи за системою НАССР.

Керівник мережі ресторанів
- Організація ефективної роботи ресторанів, управління персоналом (3 ресторани, штат: 50 співробітників);
- Контроль та робота над виконанням планових показників роботи ресторанів (по всій мережі) за звітний період;
- Контроль над реалізацією продукту (сервіс, атмосфера, асортимент меню) по всій мережі в рамках бізнес-моделі;
- Участь у розробці та реалізації стратегії розвитку компанії;
- Робота в проектах з розробки та впровадження інструментів ефективного управління компанією (Сервіс-політика, HR-політика, система KPI,
система НАССР, формалізація Бізнес-Процесів)
- Розробка та впровадження чек-листів, лайн-чеків, планів стажування під кожну посаду у ресторані;

Заступник директора філіалу

The Bar

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

3 года 3 месяца

11.2018 - 02.2022

Організація роботи команди

Учился в 3 заведениях

українська асоціація футболу

тренер з футболу "С" УЕФА

Київ, 2021

бар Parovoz

курс бармена

Київ, 2017

нау

автоматизация

Київ, 2015

Олексій

Керуючий рестораном

Киев

50 000 грн.

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 1 день назад