Працював в 3 компаніях   5 років 2 місяці

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Заступник директора

кібер клуб Pride

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 9 місяців

12.2022 - до теперішнього часу

Організація роботи ресторану згідно стандартів компанії, контроль дотримання діючих правил та стандартів
Проведення інвентаризації, аiналіз результатів, контроль залишків , дотримання ротацій
Маю дуже великий досвід роботи бар-менеджером, можу допомогти з баром
Робота з постачальниками продукції та планування закупівель товарів, необхідних для безперебійної роботи ресторану
Управляння операційною діяльністю ресторану і забезпечення його стабільного функціонування
Нарахування заробітної плати
Контроль за дотриманням касової дисципліни
Контроль роботи кухні та бару
Контроль і оптимізація витрат , мінімізація списання
Робота з персоналом ресторану: підбір, навчання ,введення в посаду , атестації , оцінка співробітників ресторану на відповідність заданній посаді , а також розробка і впровадження стандартів та правил внутрішнього розпорядку
Вирішення конфліктних ситуацій

Керуючий мережею ресторанів

Gurman veGam

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

11 місяців

09.2023 - 08.2024

Ресторан Gurman veGam, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Запуск нової вегансько-вегатаріанської мережі закладів з "0".
Контроль капітального ремонту і дотримання кошторисів.
Ліквідація і демонтаж попереднього ресторану в цьому приміщенні.
Участь в створенні дизайн проекту і концепції ресторану.
Постановка фінансового обліку. Аналіз і контроль основних статей бюджету. Управління товарними залишками.
Набір персоналу, навчання.
Розробка сайту і бізнес-процесів для продажів продукції на доставку.
Розробка, реалізація маркетингової програми ресторану.
Створення каналів продажів.
- Розробка меню ресторану і участь в розробці коктейльної і винної карт;
- Підбір і навчання персоналу, побудова команд у форматі універсального співробітника, організація роботи за системою НАССР.

Керівник мережі ресторанів
- Організація ефективної роботи ресторанів, управління персоналом (3 ресторани, штат: 50 співробітників);
- Контроль та робота над виконанням планових показників роботи ресторанів (по всій мережі) за звітний період;
- Контроль над реалізацією продукту (сервіс, атмосфера, асортимент меню) по всій мережі в рамках бізнес-моделі;
- Участь у розробці та реалізації стратегії розвитку компанії;
- Робота в проектах з розробки та впровадження інструментів ефективного управління компанією (Сервіс-політика, HR-політика, система KPI,
система НАССР, формалізація Бізнес-Процесів)
- Розробка та впровадження чек-листів, лайн-чеків, планів стажування під кожну посаду у ресторані;

Заступник директора філіалу

The Bar

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

3 роки 3 місяці

11.2018 - 02.2022

Організація роботи команди

Навчався в 3 закладах

українська асоціація футболу

тренер з футболу "С" УЕФА

Київ, 2021

бар Parovoz

курс бармена

Київ, 2017

нау

автоматизация

Київ, 2015

Олексій

Керуючий рестораном

Київ

50 000 грн.

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 14 годин тому