Працював в 3 компаніях 5 років 2 місяці
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Заступник директора
кібер клуб Pride
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 9 місяців
12.2022 - до теперішнього часу
Організація роботи ресторану згідно стандартів компанії, контроль дотримання діючих правил та стандартів
Проведення інвентаризації, аiналіз результатів, контроль залишків , дотримання ротацій
Маю дуже великий досвід роботи бар-менеджером, можу допомогти з баром
Робота з постачальниками продукції та планування закупівель товарів, необхідних для безперебійної роботи ресторану
Управляння операційною діяльністю ресторану і забезпечення його стабільного функціонування
Нарахування заробітної плати
Контроль за дотриманням касової дисципліни
Контроль роботи кухні та бару
Контроль і оптимізація витрат , мінімізація списання
Робота з персоналом ресторану: підбір, навчання ,введення в посаду , атестації , оцінка співробітників ресторану на відповідність заданній посаді , а також розробка і впровадження стандартів та правил внутрішнього розпорядку
Вирішення конфліктних ситуацій
Керуючий мережею ресторанів
Gurman veGam
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
11 місяців
09.2023 - 08.2024
Ресторан Gurman veGam, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Запуск нової вегансько-вегатаріанської мережі закладів з "0".
Контроль капітального ремонту і дотримання кошторисів.
Ліквідація і демонтаж попереднього ресторану в цьому приміщенні.
Участь в створенні дизайн проекту і концепції ресторану.
Постановка фінансового обліку. Аналіз і контроль основних статей бюджету. Управління товарними залишками.
Набір персоналу, навчання.
Розробка сайту і бізнес-процесів для продажів продукції на доставку.
Розробка, реалізація маркетингової програми ресторану.
Створення каналів продажів.
- Розробка меню ресторану і участь в розробці коктейльної і винної карт;
- Підбір і навчання персоналу, побудова команд у форматі універсального співробітника, організація роботи за системою НАССР.
Керівник мережі ресторанів
- Організація ефективної роботи ресторанів, управління персоналом (3 ресторани, штат: 50 співробітників);
- Контроль та робота над виконанням планових показників роботи ресторанів (по всій мережі) за звітний період;
- Контроль над реалізацією продукту (сервіс, атмосфера, асортимент меню) по всій мережі в рамках бізнес-моделі;
- Участь у розробці та реалізації стратегії розвитку компанії;
- Робота в проектах з розробки та впровадження інструментів ефективного управління компанією (Сервіс-політика, HR-політика, система KPI,
система НАССР, формалізація Бізнес-Процесів)
- Розробка та впровадження чек-листів, лайн-чеків, планів стажування під кожну посаду у ресторані;
Заступник директора філіалу
The Bar
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
3 роки 3 місяці
11.2018 - 02.2022
Організація роботи команди
Навчався в 3 закладах
українська асоціація футболу
тренер з футболу "С" УЕФА
Київ, 2021
бар Parovoz
курс бармена
Київ, 2017
нау
автоматизация
Київ, 2015
Олексій
Олексій
Керуючий рестораном
Київ
Активно шукає роботу
повна зайнятість
Оновлено 14 годин тому