Работала в 5 компаниях   24 года 3 месяца

Недвижимость и Девелопмент, Строительство

Керуючий нерухомістю

PRIZMA ASSET

Недвижимость и Девелопмент

7 лет

05.2017 - по настоящее время

Оперативне управління окремими комерційними об'єктами нерухомості загальною площею більше 20000 кв.м ( 12500кв.м - станом на 2023р.)

Стратегічне планування діяльності: складання та погодження з Власником бюджету на рік, у т.ч. бюджету проведення капітальних робіт/реконструкцій, заходів щодо підвищення інвестиційної привабливості Об'єктів- розробка фінансово-економічних показників та заходів для отримання максимального прибутку від володіння Об'єктами комерційної нерухомості.

Контроль за розробкою та реалізацією стратегії просування Об'єктів на ринку нерухомості та маркетингових заходів- організація рекламних кампаній, робота з підрядниками та контрагентами, моніторинг ринку нерухомості аналогічних Об'єктів нерухомості для актуалізації фінансово-економічних показників. Оперативна здача в оренду Об'єктів нерухомості, залучення якірних та стратегічних орендарів- розробка та ведення договірної бази, ведення ділового листування, розробка індивідуальних комерційних пропозицій. Взаємодія з існуючими орендарями: узгодження, укладання та контроль за виконанням договорів оренди- формування та видача рахунків за оренду, рахунків за комунальні та експлуатаційні послуги, контроль за виконанням фінансових зобов'язань, робота з дебіторською заборгованістю, проведення переговорів із орендарями.

Технічна та фінансова експлуатація Об'єктів нерухомості: управління тех.персоналом, бухгалтерією, службою охорони (навчання, напрямок, контроль діяльності);- контроль за проведенням капітальних ремонтів та реконструкції.

Супровід укладання договорів, представлення інтересів підприємства у різних службах: Обленерго, міськгаз, водоканал, КВБО, ліфтове господарство, ДСО, благоустрій, комерційних організаціях, які обслуговують роботу Об'єктів нерухомості; органах державної влади (Міськрада, РВВС)-у взаємовідносинах з громадянами та юр.особами.

Щомісячне надання звітності Власнику(ам).

Керівник відділу продажу

Інвестиційно-будівельна компанія «АВАНТАЖ»

Строительство

1 год

06.2016 - 06.2017

Стратегічне планування діяльності відділу.

Керівництво проектами реалізації об'єктів житлової та комерційної нерухомості.

Розробка маркетингових заходів щодо просування Об'єктів компанії.

Управління персоналом. Робота з VIP-клієнтами. Контроль за укладанням договорів та виконанням фінансових зобов'язань

Керуючий офісним та виробничо-складським комплексом

Joint Industrial Park

Недвижимость и Девелопмент

1 год 9 месяцев

09.2014 - 06.2016

Управління виробничо-складським та офісним комплексом, у т.ч.:Оперативне здавання в оренду вакантних приміщень - 98% заповнення за 9 місяців з початку роботи.

Технічна та фінансова експлуатація об'єктів на підприємстві. Взаємодія з орендарями, робота з дебіторською заборгованістю, переговорний процесСупровід договорів, представлення інтересів підприємства у різних службах, органах держ.влади, у взаєминах з громадянами та юр.особами.

Директор департаменту корпоративного консалтингу та інвестицій, Партнер

Інвестиційно-консалтингова Фест Капітал, девелоперська компанія XXI Вік - Харків

Недвижимость и Девелопмент

6 лет 9 месяцев

01.2008 - 10.2014

Стратегічне планування діяльності департаменту.

Управління Об'єктами нерухомості компанії. Керівництво проектами реалізації об'єктів офісного/торговельного призначення: залучення якірних та стратегічних орендарів (мережевих операторів, міжнародних та регіональних). Розробка маркетингових заходів щодо просування Об'єктів/Проектів компанії. Робота із менеджерами. Робота з VIP-клієнтами. Розробка договірної бази, узгодження, укладання та контроль за виконанням договорів та виконанням та виконанням фінансових зобов'язань

Директор департаменту оренди та управління нерухомістю

Проконсул, Інвестиційно-консалтингова компанія

Недвижимость и Девелопмент

7 лет 9 месяцев

03.2000 - 12.2007

Основні обов'язки:

Стратегічне планування діяльності департаменту. Керівництво проектами здачі в оренду великоформатних об'єктів офісного та торговельного призначення. Розробка маркетингових заходів щодо просування проектів та послуг департаменту на ринок, у т.ч. неймінг. Підготовка / написання тематичних статей до регіональних друкованих видань. Робота з менеджерами з оренди (навчання, напрямок, контроль діяльності).Робота з VIP-клієнтами, укладання договорів та ведення договірної бази; контроль за веденням ділового листування, розробка індивідуальних комерційних пропозицій, договірної бази, погодження договорів з Орендарями.

Результат: успішна здача в оренду понад 25 тис. кв.м офісно-торгівельних площ за період 2006-2007р. : бізнес-центр класу "В" "Сократ" (3000 кв.м), бізнес-центр класу "В" "Аристократ" (10023 кв.м), бізнес-центр класу "В+" "Інвест-маркет" (13301 кв.м), БЦ класу "С" "Райдуга" та ін.Участь у розробці концепції бізнес-центрів класу "А "Діамантове місто" (19000 кв.м), бізнес-центр класу "В+" "Капіталіст" (14000 кв.м), БЦ класу "Б" "Мегаполіс", ТРЦ (100 000 кв. .м.) у складі комплексного розвитку території «Смарагдова долина» (50 Га)

Ключевая информация

24-річний досвід керівної роботи у сфері управління комерційною та житловою нерухомістю, у т.ч. ефективні продажі та орендний брокеридж

Управління персоналом, керівництво командою у проектних роботах, робота з VIP- клієнтами.

CPM (Міжнародний Сертифікат керуючого нерухомістю)

Оперативне управління об'єктами комерційної нерухомості: бізнес-центри, промислова нерухомість, торговельні об'єкти, житлова нерухомість.

Керівництво проектами реалізації Об'єктів житлової та комерційної нерухомості

Розробка фінансово-економічних показників та заходів для отримання максимального прибутку від володіння Об'єктами житлової та комерційної нерухомості.

Ведення переговорів, розробка договірної бази, погодження

Розробка/реалізація стратегії просування об'єктів

Училась в 1 заведении

Харківський національний університет ім. В. Н. Каразіна (Харків)

Філологічний

Харків, 1998

Владеет языками

Английский

базовый

Русский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Диплом філолога

Украинский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Диплом філолога

Курсы, тренинги, сертификаты

Управління нерухомістю

Севастополь, 2006

Управління нерухомістю (Україна, м.Севастополь)

Рік закінчення 2006

У 2008р. отримано Міжнародний Сертифікат CPM керуючого нерухомістю.

 (Навчання 2005-2006рр.)

Навчання проводилося американським інститутом IREM

Дополнительная информация

Водійське посвідчення категорія В

В наявності власне авто

Особисті якості

Оптимізм, націленість на результат, стресостійкість, відповідальність, самодисципліна, досвід ефективного управління людьми в колективі, наполегливість у досягненні поставлених цілей та завдань, комунікабельність, здатність до аналізу та оперативного прийняття самостійних рішень, навички систематизації інформації, вміння переконувати опонента , здатність та бажання знаходити компромісні рішення.

Захоплення та інтереси

  1. Авто, музика, кінний спорт, психологія

Яна

Керуючий нерухомістю

Киев

Готов переехать: Ивано-Франковск, Черновцы, Ужгород, Каменец-Подольский, Словакия, Болгария, Турция

47 лет

Активно ищет работу

неполная занятость, полная занятость

Характер работы: удаленная работа, в офисе/на месте

Обновлено 15 часов назад