Работал в 4 компаниях   12 лет 4 месяца

FMCG, Торговля розничная / Retail, Строительство

Директор департаменту розвитку

"ТВК Львівхолод"

FMCG

3 года 9 месяцев

09.2020 - по настоящее время

Розвиток та масштабування мережі магазинів «Рукавичка». Пошук локацій та приміщень для відкриття нових ТТ. Проведення переговорів з власниками нерухомості, оцінка привабливості відкриття нових магазинів в даних локаціях, прорахунки прогнозованого ТО та окупності нових об’єктів. Робота з підрядниками при будівництві нових магазинів, робота з кошторисами та контроль їх дотримання. Розробка плану робіт для відкриття нових ТТ та узгодження з усіма дотичними департаментами. Контроль за дотриманням розпорядчих документів, від підписання договору оренди до відкриття магазину в цілому: розробка планування та дизайну магазину, будівельні роботи, монтаж холодильного та технологічного обладнання, завезення товару, відкриття магазину. Переоснащення магазинів мережі. Косметичний ремонт, заміна обладнання згідно затвердженого бренд-буку.
Підтримка мережі у ключі технічного забезпечення. Планові та аварійні роботи по підтримці мережі магазинів. Робота з комунальними службами.
Внутрішня оренда: забезпечення додатковим доходом магазини, отимізація витрат на оренду шляхом пошуку орендарів на вільні площі.
Ключові показники:
Кількість відкритих магазинів: - 65
KPI: Кількість відкритих магазинів, виконання бюджету оренди, рівень сервісу (технічна піддримка мережі та виробництва).

Керівник e-commerce

Львівхолод ТВК, ТзОВ

Торговля розничная / Retail

6 месяцев

03.2020 - 09.2020

Посадові обовязки - Розробка стратегії запуску доставки з нуля market.rykavuchka.ua Просування та операційне управління відділом доставки. Управління відносин з клієнтами. Контроль витрат, виконання планів продажів. Масштабування доставки на усю мережу 100+ міст. Розробка стратегій розвитку. Робота з підрядниками по розробці та просуванні сайту. Контроль та розробка рекламних кампаній в Facebook, Instagram, Google Ad. Контент менеджмент, асортиментна політика, синхронізація з внутрішніми системами для управління асортиментом і цінами. Опис бізнес процесів по роботі відділу доставки продуктів. Ключевий показник: Запустив доставку продуктів в стислий термін (1 тиждень). Запуск і повноцінна робота сайту за 1 місяць. Маштабування доставки на інші міста присутності мережі 100 + населених пунктів. Виведення підрозділу на беззбитковість.

директор філії

АГТ ПЛЮС, ООО

Торговля розничная / Retail

3 года 7 месяцев

08.2016 - 03.2020

Контроль роботи філії, представництво компанії в регіоні, проведення зустрічей, заключення договорів та їхній супровід. Навчання та розвиток персоналу, адміністративно-господарська діяльність. Звітність, стратегічне планування розвитку філії, управління продажами на ввіреній території. Участь у введені нових продуктів компанії на ринок.
За час роботи вивів філію на 1 місце по ТО в компанії.
KPI - Виконання ТО, Індекс сервісу, кількість нових та працюючих клієнтів.

регіональний менеджер з продажу

ТОВ «Сан-Айс»

Строительство

4 года 5 месяцев

03.2012 - 08.2016

Менеджер з продажу в одній з найбільших компаній імпортерів кондиціонерного та вентиляційного обладнанання.
Пошук потенційних клієнтів, супровід існуючих, контроль за додержанням договорів оптовими клієнтами. Виписка первинних документів, логістика, контроль дебіторської заборгованості.
KPI - Виконання ТО.

Учился в 1 заведении

Львівський національний університет імені Івана Франка

Економічний, прикладна статистика

Львів, 2012

Владеет языками

Английский

средний

Тарас Олександрович

Керівник з розвитку

Львов

Готов переехать: Киев

37 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 3 недели назад