Работал в 1 компании   23 года 4 месяца

Энергетика и Энергоносители

Керівник

НЕК Укренерго, ПрАТ

Энергетика и Энергоносители

23 года 3 месяца

03.2001 - по настоящее время

Ключевая информация

Керівник робіт по виконанню монтажу/демонтажу/капітального ремонту трансформаторів 35 - 750 кВ НЕК "Укренерго' (у т.ч. вимірювальні тр-ри), 9 років досвіду роботи з технологічним обладнанням для обслуговування трансформаторів.

Технічний супровід та участь в аварійно-відновлювальних роботах на підстанціях НЕК "Укренерго" після ракетних ударів.

Технічний супровід розробки проектантом проектно-кошторисної документації (від завдання на проектування до погодження стадії РД).

Технічний супровід підрядних робіт з будівництва або реконструкції (у т.ч. приймання обладнання та фізичних обсягів виконаних робіт).

Технічний супровід введення в експлуатацію нових або реконструйованих об'єктів енергетики (від приймання робіт і документації до підписання акту готовності).

Здійснення технічного аудиту (інспектування) об'єктів енергетики (підстанції та лінії електропередачі 220-750 кВ ОСП) з питань технічної експлуатації.

Участь у комісії з розслідування технологічних порушень на об'єктах оператора та користувачів системи передачі (у т.ч. внаслідок бойових дій).

Вміння та навички: робота у програмах Word, Excel, Access, Visio, АСКОД, Outlook, office 365, IBM Maximo, Power BI, Share Point, 1С, програмний комплекс IBM Maximo (глобальні бази даних електроустановок ОСП).

V група з електробезпеки.

Учился в 1 заведении

Вінницький національний технічний університет

Електртчні системи та мережі

Вінниця, 2008

Oleksii

Головний інженер/енергетик

Винница

50 000 грн.

42 года

полная занятость

Обновлено 1 месяц назад