Работала в 4 компаниях   23 года 8 месяцев

Медицина и Здравоохранение, Страхование, Реклама / Маркетинг / PR-услуги

Акушерка жіночої консультації

Жіноча консультація,поліклініка Русанівка, м.Київ

Медицина и Здравоохранение

23 года 7 месяцев

03.2001 - по настоящее время

Надання долікарської допомоги жінкам у період вагітності та гінекологічним пацієнткам;Встановлення терміну вагітності та попереднього діагнозу.Ухвалення фізіологічних пологів. Спостереження та диспансеризацію вагітних жінок, породіль, пацієнток з «жіночими» патологіями, виконання організаційних та терапевтичних заходів. Надання екстреної акушерської та гінекологічної допомоги жінкам, а також невідкладної долікарської допомоги новонародженим немовлятам. Навчання та консультування жінок з питань природного вигодовування дитини, контрацепції, профілактики репродуктивних захворювань, абортів та ЗПСШ. Асистування лікаря за низки втручань гінекологічного чи акушерського характеру. Проведення заходів, спрямованих на дотримання санітарно-гігієнічного режиму (виконання вимог антисептики та асептики, правильна обробка, стерилізація та зберігання медичного інструментарію, ІМН, перев'язувальних матеріалів та ін.).

медична сестра-реєстратор

Тов Днк Лабораторія

15 лет 5 месяцев

03.2007 - 08.2022

Координатор

Страхова компанія

Страхование

11 месяцев

02.2013 - 01.2014

Організація медичної допомоги клієнтам страхової компанії:- прийом вхідних дзвінків від клієнтів, реєстрація звернень у базі даних,- консультування клієнтів з питань, пов'язаних з організацією медичної допомоги, надання довідкової інформації - Контроль надання медичних послуг

Менеджер по работе с клиентами

Рекламна агенція NOEX, м.Київ

Реклама / Маркетинг / PR-услуги

1 год

03.2008 - 03.2009

Встановлення та розвиток відносин з новими та існуючими клієнтами агенції; ведення документації з проектів,складання бюджетів, звітів.

Ключевая информация

Впевнений користувач MsWindows, MsOffice(Word, Excel, Acces), користування електронною поштою, вміння працювати з офісною оргтехнікою, володіння процедурними маніпуляціями, ведення медичної документації, навички та вміння планувати, організовувати, керувати. Комунікабельність, стресостійкість, вміння та бажання працювати в команді, вміння спілкуватися з людьми, приємна зовнішність, працездатність, відповідальність, порядність, добра пам'ять, креативність, ініціативність, цілеспрямованість.

Училась в 2 заведениях

Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна»

Соціальних технологій,реабілітіція

Киев, 2007

Медичне училище №3

акушерство та гінекологія

Киев, 2001

Владеет языками

Немецкий

выше среднего

Украинский

свободно

Вікторія Володимирівна

Адміністратор медичного центру, координатор, оператор онлайн

Киев

35 000 грн.

43 года

полная занятость

Обновлено 3 дня назад