Работал в 9 компаниях   17 лет 7 месяцев

Банки, Государственный сектор

Начальник відділу звітності

АТ "Мегабанк"

Банки

1 год 8 месяцев

09.2022 - по настоящее время

Формування, консолідація та подання звітності до ФГВФО згідно з нормативами ліквідаційної процедури неплатоспроможних банків, а також взаємодія зі службами та відповідними структурними підрозділами ФГВФО за для контролю якості та своєчасності подання відповідної звітності.

Заступник директора Департаменту адміністрування активних операцій клієнтів в Банку

АТ «Дельта Банк»

Банки

5 месяцев

04.2022 - 09.2022

Контроль та супроводження процесу виконання ліквідаційної процедури Банку, взаємодія зі службами та відповідними структурними підрозділами ФГВФО в частині узгодження та затвердження відповідної звітності для підготовки Звіту про завершення ліквідації Банку.

Начальник відділу кредитних ризиків фізичних осіб Управління ризик-менеджменту Департаменту ризиків

АТ "Банк Січ"

Банки

1 год 2 месяца

03.2021 - 05.2022

Розробка процесу та впровадження споживчого кредитування для фізичних осіб, які не забезпечені заставою. Участь в розробці автоматизованого процесу розгляду кредитних звернень з використанням окремого модуля, процесу верифікації та андерайтингу, його тестування та впровадження на постійній основі в мережі відділень банку. Проведення верифікацій кредитних операцій, здійснення аналізу платоспроможності, оцінки ризику та прийняття рішень про надання беззаставних кредитів фізичним особам. Моніторинг та контроль, а також покращення якості кредитного портфелю беззаставних кредитів. Вдосконалення автоматизації для пришвидшення процесу верифікації та андерайтингу кредитних звернень по споживчих кредитах, які не забезпечені заставою.

Провідний економіст відділу аналізу та звітності неплатоспроможних банків

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб

Государственный сектор

6 лет

10.2014 - 10.2020

Розробка форм звітності для неплатоспроможних банків. Контроль і забезпечення у своєчасному отриманні звітності для здійснення тимчасової адміністрації та ліквідації неплатоспроможних банків. Взаємодія з уповноваженими особами Фонду в частині отримання звітності та контролю за дотриманням термінів і достовірності подання звітності. Співпраця з міжнародними експертами в частині нагляду і контролю виведення неплатоспроможних банків з ринку. Консолідація звітності, наданої неплатоспроможними банками. Підготовка, формування і консолідація ряду звітності неплатоспроможних банків для Світового Банку та ЄБРР, Кабінету Міністрів України та Офісу Президента України. Участь в автоматизації технічних завдань і процесів подання та автоматичного формування звітності з подальшим впровадженням їх у діяльність неплатоспроможних банків. Контроль процесів по автоматизації збору і формування консолідованої звітності, їх перевірка і доопрацювання. Підготовка та консолідація ряду щотижневих, щомісячних та річних звітів для вищого керівництва ФГВФО.

Провідний економіст ГБ / управління малого та середнього бізнесу / відділ експертизи активних операц

АТ "Укрексімбанк"

Банки

1 год

09.2013 - 09.2014

Фінансово-економічний аналіз господарської діяльності позичальника (ФОП та ЮО) та підготовка висновку про можливість його кредитування з подальшим наданням документів та інформації за кредитною операцією для прийняття рішення про кредитування. Винесення питання на розгляд кредитного комітету.

Головний економіст ЦО / Департамент роздрібних, ринкових та операційних ризиків / управління ризиків

ВАТ "Райффайзен Банк Аваль"

Банки

2 года

09.2011 - 09.2013

Аналіз діяльності і кредитоспроможності ФОП і ЮО / Ухвалення рішення про кредитування ФОП і ЮО (карткові кредити, кредити на поповнення оборотних коштів, овердрафти) / Ухвалення рішення про затвердження лімітів активних операцій (туристичні гарантії, гарантії платежів, гарантії виконання зобов'язань, тендерні гарантії).

Головний економіст ЦО / Департамент роздрібних, ринкових та операційних ризиків / управління ризиків

ВАТ "Райффайзен Банк Аваль"

Банки

1 год

09.2010 - 09.2011

Робота з боржниками на початкових стадіях / пізніх стадіях прострочення / Проведення переговорів / Cash Call / Аналіз діяльності ФОП та ЮО / Оцінка фінансового становища і стану клієнтів / Підбір інструментів реструктуризації / Контроль погашення заборгованості.

Головний експерт з продажу продуктів мікробізнесу

ВАТ "Райффайзен Банк Аваль"

Банки

2 года 10 месяцев

11.2007 - 09.2010

Залучення клієнтів / Продаж кредитних продуктів для ФОП і ЮО / Продаж депозитних продуктів для ФОП і ЮО / Аналіз діяльності ФОП та ЮО / Гарантійні операції.

Спеціаліст відділу забезпечення продажів споживчого кредитування

ЗАТ "Альфа – Банк"

Банки

1 год 3 месяца

07.2006 - 10.2007

Залучення клієнтів / Споживче кредитування фізичних осіб /Карткові Cash кредити.

Ключевая информация

Розпочинав кар'єру в Альфа банку. Протягом успішної роботи в банках пізнав сутність та природу кредитних відносин, принципи та їх аналіз. Брав участь у процесі аналізу та оцінки кредитоспроможності фізичних та юридичних осіб, а також у врегулюванні проблемної заборгованості та реструктуризації.

Брав пряму участь у витоках створення процесу формування принципів подання звітності неплатоспроможних банків та їх подальшої автоматизації з впровадженням відповідних стандартів та контролю за відповідністю.

Брав участь у розробці процесу та впровадженні беззаставного споживчого кредитування для фізичних осіб, автоматизації процесу розгляду кредитних звернень, верифікації та андерайтингу.

Учился в 1 заведении

Академія Муніципального Управління

Економічний (Фінанси)

Киев, 2008

Владеет языками

Украинский

родной

Курсы, тренинги, сертификаты

Курс-практика з співробітництва із ЄБРР (банківська справа)

Киев, 2019

Курс-практика з співробітництва із Світовим Банком (банківська справа)

Киев, 2017

Курс з приводу стягнення заборгованості (Hard collection of banks)

Киев, 2014

Фінансова звітність банківської справи

Киев, 2013

Курс аналізу фінансової діяльності підприємств

Киев, 2012

Фінансова аналітика

Киев, 2011

Технології кредитної експертизи (банківська справа)

Киев, 2010

Внутрішньобанківські кваліфікаційні курси та тренінги

Киев, 2009

Навички продажів Small and Micro maneger

Киев, 2008

Курс для менеджерів відділень банку (банківська справа)

Киев, 2007

Курс обслуговування найвищої якості Small and Micro maneger»

Киев, 2007

Стандарти обслуговування клієнтів (банківська справа)

Киев, 2006

Анатолій

Ризики, аналіз, робота з боржниками, звітність.

Киев

50 000 грн.

38 лет

полная занятость

Обновлено 1 месяц назад