Работала в 10 компаниях   15 лет 6 месяцев

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы, Реклама / Маркетинг / PR-услуги

Директор ресторану

Tarantino Family

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

6 месяцев

05.2024 - по настоящее время

Сервіс менеджер

fm group

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

8 месяцев

09.2023 - 05.2024

1. Розробка посадових інструкцій
2. Розробка та запровадження стандартів сервісу для мережевих ресторанів та ресторанів преміум сегменту
3. Проведення тренінгів для офіцантів по методам продажів, клієнтоорієнтованності та стандартам сервісу
4. Проведення аудитів на ресторанах
5. Навчання нових співробітників базовим знанням ресторанній справі

Директор пляжного комплексу

Slavutych Beach Club

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

4 месяца

05.2023 - 09.2023

Директор ресторану

Ресторан 8/8

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

5 месяцев

11.2022 - 04.2023

Керівник відділу доставки

Il Molino

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 8 месяцев

06.2020 - 02.2022

1. Організація безперебійної роботи всього відділу доставки, чисельність відділу - 200 співробітників

2. Складання звітності (бюджет, заробітня відомість, p&l)

3. Контроль роботи hr відділу, call центру

4. Участь у розробці всіх стандартів, посадових інструкцій та мотиваційних проектах для збільшення продажів

5. Проведення інвентаризацій

6. Проведення виїзних аудитів, оформлення страхових випадків

7. Пошук та залучення нових компаній до співпраці.

8. Оптимізація операційних процесів

9. Контроль використання працівниками всіх ТМЦ

10. Контроль якості сервісу та проведення робіт щодо його покращення

11. Проведення атестацій для співробітників

12. Робота над збільшенням економічних показників (sales, TC, AC)

13. Участь у розробці та впровадженні маркетингових інструментів для розвитку доставки і збільшення продажів

14.Координація щоденної роботи і оцінка показників роботи кур‘єрів, адміністраторів, операторів, менеджерів

15. Робота з відгуками

14. Тестування, навчання співробітників і запуск нового програмного забезпечення

Операційний директор мережі ресторанів

Il Molino

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

3 года

05.2017 - 05.2020

1. Оперативне управління 7 ресторанами

2. Щомісячна та шоквартальна звітність звітність (заробітня відомість, p&l, бюджет)

3. Контроль внутрішніх процесів в ресторані, виявлення помилок і допомога у вирішенні проблемних питань

4. Запровадження і контроль дотримання норм та стандартів ХАССП

5. Проведення роботи після отримання результатів інвентаризацій (МШП, кухня/бар)

6. Проведення аудитів на кожному підрозділі (кухня, склади, бар, офіс, зал ресторану)

7. Контроль дотримання всіх стандартів якості та сервісу

8. Розробка стратегічних та тактичних планів розвитку, бюджетування, оптимізація бізнес-процесів

9. Контроль за раціональним використанням матеріальних, фінансових та трудових ресурсів.

10. Участь у відкритті нових ресторанів (підписання договорів, придбання ТМЦ, налагодження всіх процесів)

Директор ресторану

Il Molino

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

2 года 10 месяцев

06.2014 - 04.2017

1. Організація роботи ресторану за стандартами, контроль дотримання діючих Правил і Стандартів.
2. Проведення інвентаризацій, аналіз результатів 
3. Управління операційною діяльністю ресторану і забезпечення стабільного функціонування ресторану
4. Формування заробітної плати та p&l
5. Контроль за дотриманням касової дисципліни
6. Оцінка співробітників ресторану на відповідність займаній посаді.
7. Контроль за дотриманням правил техніки безпеки і санітарних норм.
8. Контроль експлуатації виробничого обладнання.
9. Скорочення і оптимізація витрат, мінімізація списання на виробництві
10. Навчання, атестація і мотивація співробітників 
11. Участь у відкритті нового ресторану

Менеджер ресторану

Il Molino

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 3 месяца

02.2013 - 05.2014

1. Організація та контроль діяльності ресторану;

2. Управління персоналом: підбір, навчання, адаптація, мотивація, контроль правильного виконання функціональних обов'язків працівників;

3. Розробка та організація заходів, спрямованих на розвиток ресторану, підвищення його прибутковості

4. Робота з відгуками

5. Робота з касовою дисципліною

Офіціант

USG Holding

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

3 года

09.2009 - 09.2012

1. Прийом замовлень і супроводження всього процесу обслуговування гостей згідно стандартів2. Створення атмосфери гостинності

3. Підтримка чистоти в залі

4. Робота з r-keeper

5. Контроль своєчасність приготування і товарний вид блюд перед подачею на стіл.

6. Проведення повного розрахунку з гостем

7. Оформлення залу і сервіровка відповідно святкових подій. 8. Обслуговування банкетів та конференцій

9. Участь у щомісячному переобліку посуду.

Промоутер-мерчендайзер

Агенство регіональної реклами

Реклама / Маркетинг / PR-услуги

1 год

06.2008 - 06.2009

1. Консультування клієнтів щодо продукції компанії, її переваги перед конкурентами

2. Грамотна презентація продукції

3. Проведення дегустацій у торгівельних залах

4. Викладка і контроль наявності товару

5. Виконання планових показників продажу

Училась в 3 заведениях

Київський національний економічний університет імені В.Гетьмана

Фінанси та кредит

Київ, 2013

Київський торговельно-економічний університет

Фінанси та банківська справа

Київ, 2011

Промислово-економічний технікум

Бухгалтерський облік

Новоград-Волинський, 2007

Владеет языками

Английский

средний

Русский

свободно

Украинский

родной

Курсы, тренинги, сертификаты

Великий практикум з продаж та маркетингу в ресторані

Київ, 2019

Тренінг «Управління сервісом»

Київ, 2016

Тренінг «Ефективна взаємодія в команді»

Київ, 2016

Системний курс для керівників «Управлінська ефективність»

Київ, 2015

Курси оператора комп’ютерного набору

Новоград-Волинський, 2005

Юлія

Директор ресторану

Киев

35 лет

Активно ищет работу

полная занятость, проектная работа

Характер работы: сезонная / временная работа

Обновлено 1 день назад