Працювала в 10 компаніях 15 років 6 місяців
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, Реклама та PR-послуги
Директор ресторану
Tarantino Family
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
6 місяців
05.2024 - 11.2024
Сервіс менеджер
fm group
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
8 місяців
09.2023 - 05.2024
2. Розробка та запровадження стандартів сервісу для мережевих ресторанів та ресторанів преміум сегменту
3. Проведення тренінгів для офіцантів по методам продажів, клієнтоорієнтованності та стандартам сервісу
4. Проведення аудитів на ресторанах
5. Навчання нових співробітників базовим знанням ресторанній справі
Директор пляжного комплексу
Slavutych Beach Club
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
4 місяці
05.2023 - 09.2023
Директор ресторану
Ресторан 8/8
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
5 місяців
11.2022 - 04.2023
Керівник відділу доставки
Il Molino
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 8 місяців
06.2020 - 02.2022
1. Організація безперебійної роботи всього відділу доставки, чисельність відділу - 200 співробітників
2. Складання звітності (бюджет, заробітня відомість, p&l)
3. Контроль роботи hr відділу, call центру
4. Участь у розробці всіх стандартів, посадових інструкцій та мотиваційних проектах для збільшення продажів
5. Проведення інвентаризацій
6. Проведення виїзних аудитів, оформлення страхових випадків
7. Пошук та залучення нових компаній до співпраці.
8. Оптимізація операційних процесів
9. Контроль використання працівниками всіх ТМЦ
10. Контроль якості сервісу та проведення робіт щодо його покращення
11. Проведення атестацій для співробітників
12. Робота над збільшенням економічних показників (sales, TC, AC)
13. Участь у розробці та впровадженні маркетингових інструментів для розвитку доставки і збільшення продажів
14.Координація щоденної роботи і оцінка показників роботи кур‘єрів, адміністраторів, операторів, менеджерів
15. Робота з відгуками
14. Тестування, навчання співробітників і запуск нового програмного забезпечення
Операційний директор мережі ресторанів
Il Molino
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
3 роки
05.2017 - 05.2020
1. Оперативне управління 7 ресторанами
2. Щомісячна та шоквартальна звітність звітність (заробітня відомість, p&l, бюджет)
3. Контроль внутрішніх процесів в ресторані, виявлення помилок і допомога у вирішенні проблемних питань
4. Запровадження і контроль дотримання норм та стандартів ХАССП
5. Проведення роботи після отримання результатів інвентаризацій (МШП, кухня/бар)
6. Проведення аудитів на кожному підрозділі (кухня, склади, бар, офіс, зал ресторану)
7. Контроль дотримання всіх стандартів якості та сервісу
8. Розробка стратегічних та тактичних планів розвитку, бюджетування, оптимізація бізнес-процесів
9. Контроль за раціональним використанням матеріальних, фінансових та трудових ресурсів.
10. Участь у відкритті нових ресторанів (підписання договорів, придбання ТМЦ, налагодження всіх процесів)
Директор ресторану
Il Molino
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 роки 10 місяців
06.2014 - 04.2017
2. Проведення інвентаризацій, аналіз результатів
3. Управління операційною діяльністю ресторану і забезпечення стабільного функціонування ресторану
4. Формування заробітної плати та p&l
5. Контроль за дотриманням касової дисципліни
6. Оцінка співробітників ресторану на відповідність займаній посаді.
7. Контроль за дотриманням правил техніки безпеки і санітарних норм.
8. Контроль експлуатації виробничого обладнання.
9. Скорочення і оптимізація витрат, мінімізація списання на виробництві
10. Навчання, атестація і мотивація співробітників
11. Участь у відкритті нового ресторану
Менеджер ресторану
Il Molino
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 3 місяці
02.2013 - 05.2014
1. Організація та контроль діяльності ресторану;
2. Управління персоналом: підбір, навчання, адаптація, мотивація, контроль правильного виконання функціональних обов'язків працівників;
3. Розробка та організація заходів, спрямованих на розвиток ресторану, підвищення його прибутковості
4. Робота з відгуками
5. Робота з касовою дисципліною
Офіціант
USG Holding
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
3 роки
09.2009 - 09.2012
1. Прийом замовлень і супроводження всього процесу обслуговування гостей згідно стандартів2. Створення атмосфери гостинності
3. Підтримка чистоти в залі
4. Робота з r-keeper
5. Контроль своєчасність приготування і товарний вид блюд перед подачею на стіл.
6. Проведення повного розрахунку з гостем
7. Оформлення залу і сервіровка відповідно святкових подій. 8. Обслуговування банкетів та конференцій
9. Участь у щомісячному переобліку посуду.
Промоутер-мерчендайзер
Агенство регіональної реклами
Реклама та PR-послуги
1 рік
06.2008 - 06.2009
1. Консультування клієнтів щодо продукції компанії, її переваги перед конкурентами
2. Грамотна презентація продукції
3. Проведення дегустацій у торгівельних залах
4. Викладка і контроль наявності товару
5. Виконання планових показників продажу
Навчалась в 3 закладах
Київський національний економічний університет імені В.Гетьмана
Фінанси та кредит
Київ, 2013
Київський торговельно-економічний університет
Фінанси та банківська справа
Київ, 2011
Промислово-економічний технікум
Бухгалтерський облік
Новоград-Волинський, 2007
Володіє мовами
Англійська
середній
Російська
вільно
Українська
рідна
Курси, тренінги, сертифікати
Великий практикум з продаж та маркетингу в ресторані
Тренінг «Управління сервісом»
Тренінг «Ефективна взаємодія в команді»
Системний курс для керівників «Управлінська ефективність»
Курси оператора комп’ютерного набору
Юлія
Юлія
Керуючий рестораном
Київ
повна зайнятість, проектна робота
Характер роботи: сезонна / тимчасова робота
Оновлено 1 місяць тому