Работал в 9 компаниях   21 год 10 месяцев

Банки

Директор з продажів продуктів корпоративного бізнесу Центрального регіонального департаменту

АБ "Радабанк"

Банки

4 месяца

08.2023 - 12.2023

Розвиток комерційних відносин з партнерами та організаціями. Розроблення та погодження нетипових підходів до проведення банківських операцій. Забезпечення якісного персонального обслуговування клієнтів

Керуючий відділенням

ПуАТ КБ "АКОРДБАНК", м.Кривий Ріг

Банки

1 год 1 месяц

07.2022 - 08.2023

Організація та забезпечення прибутковості та безпеки роботи відділення. Виконання планових показників відділення. Формування клієнтської бази відділення. Забезпечення залучення на обслуговування клієнтів малого та середнього бізнесу, фізичних осіб, проведення зустрічей та переговорів з потенційними клієнтами банку щодо продажу банківських продуктів. Надання повної консультаційної підтримки новим та чинним клієнтам банку. Постановка загальних та особистих завдань перед персоналом, забезпечення виконання та здійснення оперативного контролю покладених завдань, дотримання персоналом вимог законодавства та внутрішньобанківських нормативних документів. Організація проведення фінансового моніторингу у відділенні з метою запобігання проведення клієнтами незаконних операцій

Керуючий відділенням

АТ «СБЕРБАНК» , м.Кривий Ріг

Банки

9 лет 1 месяц

05.2013 - 06.2022

Керівництво, контроль та організація якісного функціонування відділення банку, виконання плану продажу банківських продуктів. Формування клієнтської бази відділення, моніторинг клієнтської бази. Активне проведення зустрічей, презентацій та переговорів з новими клієнтами щодо подальшого залучення їх на постійне обслуговування. Проведення кредитних операцій з фізичними та юридичними особами (підготовка та захист заявок на кредитному комітеті), залучення депозитів. Доведення поставлених цілей і завдань перед персоналом, здійснення оперативного контролю їх виконання.

Начальник сектору обслуговування масових роздрібних клієнтів

АТ "СБЕРБАНК"

Банки

2 года 8 месяцев

09.2010 - 05.2013

Організація роботи сектору та забезпечення виконання його планових показників. Активне залучення на обслуговування клієнтів - фізичних осіб. Відкриття поточних депозитних рахунків. Оформлення операцій із видачі кредитів. Надання повної консультаційної підтримки новим та чинним клієнтам банку. Контроль виконання співробітниками сектора поставлених завдань.

Провідний фахівець

ПуАТ «СЕБ Банк» м. Кривий Ріг

Банки

1 год 9 месяцев

03.2008 - 12.2009

Кредитування юридичних осіб у всіх напрямках. Кредитування фізичних осіб (іпотека, автокредитування, споживче кредитування під забезпечення). Аналіз фінансового стану позичальників. Надання консультацій з усіх питань банківського обслуговування клієнтів. Встановлення та подальше супроводження системи дистанційного обслуговування рахунків клієнтів «Інтернет-банкінг». Виконання обов'язків начальника відділення за його відсутності.

Провідний спеціаліст відділу управління рахунками роздрібного бізнесу

ЗАТ «ДОНГОРБАНК» м. Кривий Ріг

Банки

2 года 4 месяца

11.2005 - 03.2008

Кредитування фізичних осіб за програмами. Відкриття (закриття) депозитних та поточних рахунків фізичним особам, зарахування та виплата коштів. Виплата та відправка переказів з використанням системи міжнародних термінових грошових переказів Western Union, а також простих банківських переказів з використанням SWIFT. Оформлення документів на оренду персональних сейфів.

Начальник відділу роботи з банківськими платіжними картками

АКБ «ПРАВЕКС-БАНК», м.Кривий Ріг

Банки

8 месяцев

03.2005 - 11.2005

Організація роботи відділу банку та забезпечення виконання його планових показників. Здійснення обслуговування приватних та корпоративних клієнтів-власників платіжних карток, Проведення переговорів з потенційними та існуючими клієнтами. Обслуговування клієнтів із зарплатних проектів із чисельністю до 10000 осіб. Залучення та консультації потенційних та поточних клієнтів (торгово-сервісних підприємств) на обслуговування з еквайрингу.

Головний економіст відділу кредитних операцій

ВАТ «УКРЕКСІМБАНК», м.Кривий Ріг

Банки

1 год 10 месяцев

04.2003 - 02.2005

Консультація юридичних осіб щодо кредитування. Підготовка документів для видачі кредитів юридичним особам. Супровід кредитних проектів. Контроль за цільовим використанням позикових коштів. Контроль правильності відображення на рахунках бухгалтерського обліку кредитних операцій. Контроль за своєчасним погашенням кредитів. Робота із проблемними позичальниками.

Економіст відділу обслуговування індивідуальних клієнтів

ВАТ «УКРЕКСІМБАНК», м.Кривий Ріг

Банки

1 год 8 месяцев

07.2001 - 03.2003

Консультація та обслуговування клієнтів. Відкриття (закриття) депозитних та плинних рахунків фізичним особам. Зарахування та виплата коштів за вищезгаданими з рахунками. Виплата та відправка переказів із використанням системи міжнародних термінових грошових переказів «Money Gram». Обслуговування приватних та корпоративних клієнтів – власників платіжних карток. Обслуговування клієнтів із зарплатних проектів із чисельністю до 10000 осіб. Проведення інкасацій банкоматів, поточне обслуговування банкоматів.

Ключевая информация

Професійні знання в області банківської справи, банківських продуктів та специфіки внутрішньобанківських процесів. Досвід роботи з потенційними клієнтами, підготовка та проведення зустрічей та переговорів з ними. Формування та розширення клієнтської бази, подальше інформаційне та операційне супроводження. Знання технологій спілкування з клієнтами, техніки продаж. Постійне підвищення професійного рівня, вивчення нормативних документів, ознайомлення з періодикою, участь у семінарах.

Учился в 2 заведениях

Кировоградский государственный технический университет

Экономический. Специальность – финансы и кредит.

Кропивницкий, 2001

Кіровоградський науково-навчальний педагогічний комплекс

Фінанси/Бухгалтер-фінансист

Кропивницький, 1997

Владеет языками

Английский

базовый

Русский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Украинский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Дополнительная информация

Комп'ютерні навички

Досвідчений користувач ПК (Internet, Windows, Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft Power Point, АБС Б2, CRM Siebel, IS-Card, SR Bsnk)

Водійське посвідчення

Наявність посвідчення водія категорії “В”.

Особисті якості

Відповідальність, пунктуальність, енергійність, стресостійкість, аналітичні та організаторські здібності, висока працездатність, уміння налагоджувати контакти, готовність працювати в команді, орієнтований на результат.

Олександр

Керівник відділення банку/Начальник/заступник начальника відділу головного банку

Киев

Готов переехать: Одесса, Кривой Рог

45 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 12 часов назад