Работал в 3 компаниях   14 лет 6 месяцев

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

Керуючий рестораном

Food n Bar Оптиміст

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год

06.2021 - 06.2022

  • Підбір, адаптація, навчання, мотивація персоналу;
  • Складання графіків роботи, нарахування та виплата заробітної плати;
  • Доопрацювання та впровадження стандартів роботи ресторану, правил внутрішнього розпорядку;
  • Складання технологічних карт, формування меню, ціноутворення;
  • Вибір постачальників, укладання договорів, контроль постачання;
  • Аналіз фінансової діяльності, подання щоденних та щотижневих звітів, контроль витратної частини;
  • Постійна робота з оптимізацією витрат;
  • Робота з контролюючими органами;
  • Забезпечення своєчасного ремонту обладнання та іншої техніки;
  • Контроль якості обслуговування гостей;
  • Проведення інвентаризацій, переобліків, санітарних днів, їх аналіз.

Директор

Tasty Pizza

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 9 месяцев

05.2019 - 02.2021

  • Розробка стратегії з нуля;
  • Виведення закладу на щомісячний стабільний прибуток;
  • Управління грошовими потоками та бюджетом;
  • Безпосередня участь у розробці дизайну, концепції торгової точки;
  • Розробка, прорахунок та впровадження меню;
  • Розробка системи обліку, робота з хмарними сервісами (Poster, Keeper, Sky?сервіс);
  • Підбір, навчання, мотивація та контроль персоналу;
  • Розробка акцій та маркетингових стратегій;
  • Пошук та співробітництво з постачальниками.

Офіціант-Адміністратор

П'ятизірковий готельний комплекс SunRay

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

11 лет 6 месяцев

08.2005 - 02.2017

  • Обслуговування VIP-клієнтів;
  • Організація святкових заходів;
  • Контроль та підтримання найвищого рівня сервісу.

Ключевая информация

  • Комплексне керування процесами ресторанного бізнесу;
  • Організація ефективної взаємодії всіх підрозділів;
  • Професійний аудит та контроль рівня сервісу послуг;
  • Організація та координація роботи персоналу: підбір, навчання, мотивація, контроль якості роботи та обслуговування;
  • Знання англійської на рівні Intermediate.

Учился в 1 заведении

Київський національний університет культури і мистецтв

Менеджер із готельно-ресторанного бізнесу

Днепр, 2012

Владеет языками

Английский

средний

Сергій

Управляющий гостиницей; Управляющий рестораном

Киев

38 лет

полная занятость

Обновлено 3 месяца назад