Работала в 6 компаниях   20 лет 10 месяцев

Промышленность и Производство, Строительство, Государственный сектор, Транспорт и Логистика, IT-консалтинг / Услуги / Производство оборудования

Провідний бухгалтер

ДП Укроборонсервіс

Промышленность и Производство

1 год 3 месяца

02.2023 - по настоящее время

Комплексний аналіз та контроль за станом і результатами господарської діяльності, складання та перевірка калькуляцій собівартості робіт і послуг, облік витрат виробництва і обігу, облік грошових коштів, оз, тмц та операцій з їх обліком, виконання кошторисів витрат, тощо.

Заступник начальника управління внутрішнього контролю, заступник начальника управління супроводження

АТ "ДАК "Автомобільні дороги України"

Строительство

2 года 7 месяцев

06.2020 - 01.2023

проведення внутрішніх контрольних заходів: формування та контроль фінансовими потоками підприємства, контроль за витратами та доходами, правильним веденням фінансового та бухгалтерського обліку, нарахування зарплати, контроль за мат. технічне забезпечення підприємств, закупівлі, оптимізація бізнес-процесів фінансової та економічної діяльності підприємства, тощо

фінансовий сектор, аудит

Міністерство інфраструктури України

Государственный сектор

11 лет 9 месяцев

09.2008 - 06.2020

контроль та аналіз фінансово-господарської діяльності підприємств (всіх напрямків); проведення та координація перевірок і аудитів підприємств, аналіз та оцінка можливих фінансових ризиків, розроблення нормативно-правових актів, формування системи аналітичних показників для різних рівнів управління, тощо

Економіст 1-ї категорії

КП «Київпасстранс» Автобусний парк №8.

Транспорт и Логистика

10 месяцев

04.2007 - 02.2008

економічне планування, розробка техніко-економічних обґрунтувань, нормативів матеріальних і трудових витрат для визначення собівартості послуг, матеріалів, аналіз даних для складання проектів перспективних і річних плані виробничо-господарської діяльності і соціального розвитку підприємства.

Менеджер відділу обслуговування клієнтів

ЗАТ «Українські вантажні кур’єри».

Транспорт и Логистика

5 месяцев

10.2006 - 03.2007

надання складських та логістичних послуг, планування та контроль діяльності складу, ведення обліку складських операцій, ведення обліку матеріальних цінностей, звітної документації, розрахунків.

Фахівець зі збуту

ТОВ «Карре»

IT-консалтинг / Услуги / Производство оборудования

3 года 6 месяцев

03.2003 - 09.2006

збутова діяльность (комп'ютерна техніка, сервісні послуги, сервісне обладнання, інше), прямі продажі, участь у тендерних процедурах.

Ключевая информация

Управління фінансами компанії: планування, оптимізація, бюджетування та проміжні прогнози, стратегія розвитку компанії. Аудит: знання аудиторських процедур, технік та реалізація перевірок. Закупівлі: знання нормативної документації та практика закупівельної діяльності. Розуміння бухгалтерського та податкового обліку, основ трудового законодавства, економіки і організації виробництва, праці і управління. Високі аналітичні та організаторські здібності, комунікативні навички, уміння працювати з великим об'ємом інформації та досвід керування великим колективом, знання бухгалтерських та сервісних програм, водій кат. «В».

Училась в 1 заведении

Національний авіаційний Університет (2002), Державний інститут перепідготовки кадрів (2009)

Інженер (магістр), Економіка підприємства/Фінанси (спеціаліст)

Киев, 2002

Курсы, тренинги, сертификаты

Аудит, публічні закупівлі

Киев, 2020

Нагороди, відомчі заохочувальні відзнаки:  Грамота Міністерства інфраструктури України у 2015 році, Подяки Міністерства інфраструктури України у 2009, 2011, 2017 роках.

Отримано сертифікати з підвищення кваліфікації в системі аудиту та публічних закупівель.

Тетяна

Фінансовий директор, керівник фінансового, аудит підрозділу

Киев

45 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 1 неделю назад