Работал в 3 компаниях   2 года 10 месяцев

Автомобильная промышленность и Автобизнес

Cпеціаліст з шумо-віброізоляції авто, детейлінг поліровщик

Sakura Deteiling

Автомобильная промышленность и Автобизнес

5 месяцев

09.2023 - 02.2024

В студії по догляду за автомобілями займав посаду майстра приймальника автомобілів в роботу. В обовзяки входило - прийом автомобілів в роботу, планування рочого процесу, продаж послуг клієнтам. Виконання робіт з шумовіброізоляції, полірування кузова авто та декоративних елементів салону авто з нанесенням захисних покриттів.

Спеціаліст з шумовіброізоляції ато, детейлінг полірування та хімчистки

ST51

Автомобильная промышленность и Автобизнес

1 год 5 месяцев

04.2022 - 09.2023

В студії по догляду за автомобілями займав посаду майстра приймальника автомобілів в роботу. В обовзяки входило - прийом автомобілів в роботу, планування рочого процесу, продаж послуг клієнтам, мотивація співробітників, організація робочого процесу. Виконання робіт з шумовіброізоляції, полірування кузова авто та декоративних елементів салону авто з нанесенням захисних покриттів.

менеджер з продажу послуг, приймальник авто в роботу, поліровщик

Viktoria Detаiling

Автомобильная промышленность и Автобизнес

10 месяцев

02.2021 - 12.2021

В студії по догляду за автомобілями займав посаду майстра приймальника автомобілів в роботу. В обовзяки входило - прийом автомобілів в роботу, планування рочого процесу, продаж послуг клієнтам, мотивація співробітників, організація робочого процесу.

Ключевая информация

Повна шумо-віброізоляція авто, з розбором всіх елементів салону. Встановлення захисних рішіток в передній бампер. Детейлінг поліровка авто, поліровка вставок салона, нанесення захисних покриттів - воску, кераміки, воскового пирога. Детейлінг хімчистка з розбором салонів авто. Вирівнюваня шегріні після малярних робіт. Шліфування та поліруваня фар. Присутній водійські права та чималий досвід категорій А1, А, В1, В, С1, С, СЕ

Учился в 1 заведении

Житомирський державний технологічний університет

Облік і фінанси

Житомир, 2015

Сергій Миколайович

Спеціаліст з шумовіброізоляції, детейлінг поліровки та хімчистки

Киев

30 лет

Активно ищет работу

неполная занятость

Характер работы: посменная работа, гибридная

Обновлено 5 дней назад