Працював в 3 компаніях   2 роки 10 місяців

Автомобільна промисловість та Автобізнес

Cпеціаліст з шумо-віброізоляції авто, детейлінг поліровщик

Sakura Deteiling

Автомобільна промисловість та Автобізнес

5 місяців

09.2023 - 02.2024

В студії по догляду за автомобілями займав посаду майстра приймальника автомобілів в роботу. В обовзяки входило - прийом автомобілів в роботу, планування рочого процесу, продаж послуг клієнтам. Виконання робіт з шумовіброізоляції, полірування кузова авто та декоративних елементів салону авто з нанесенням захисних покриттів.

Спеціаліст з шумовіброізоляції ато, детейлінг полірування та хімчистки

ST51

Автомобільна промисловість та Автобізнес

1 рік 5 місяців

04.2022 - 09.2023

В студії по догляду за автомобілями займав посаду майстра приймальника автомобілів в роботу. В обовзяки входило - прийом автомобілів в роботу, планування рочого процесу, продаж послуг клієнтам, мотивація співробітників, організація робочого процесу. Виконання робіт з шумовіброізоляції, полірування кузова авто та декоративних елементів салону авто з нанесенням захисних покриттів.

менеджер з продажу послуг, приймальник авто в роботу, поліровщик

Viktoria Detаiling

Автомобільна промисловість та Автобізнес

10 місяців

02.2021 - 12.2021

В студії по догляду за автомобілями займав посаду майстра приймальника автомобілів в роботу. В обовзяки входило - прийом автомобілів в роботу, планування рочого процесу, продаж послуг клієнтам, мотивація співробітників, організація робочого процесу.

Ключова інформація

Повна шумо-віброізоляція авто, з розбором всіх елементів салону. Встановлення захисних рішіток в передній бампер. Детейлінг поліровка авто, поліровка вставок салона, нанесення захисних покриттів - воску, кераміки, воскового пирога. Детейлінг хімчистка з розбором салонів авто. Вирівнюваня шегріні після малярних робіт. Шліфування та поліруваня фар. Присутній водійські права та чималий досвід категорій А1, А, В1, В, С1, С, СЕ

Навчався в 1 закладі

Житомирський державний технологічний університет

Облік і фінанси

Житомир, 2015

Сергій Миколайович

Спеціаліст з шумовіброізоляції, детейлінг поліровки та хімчистки

Київ

30 років

Активно шукає роботу

неповна зайнятість

Характер роботи: позмінна робота, гібридна

Оновлено 5 днів тому