Работала в 9 компаниях   17 лет 9 месяцев

FMCG, Промышленность и Производство

Керівник виробництва

ТОВ "ХАЙСНЕК"

FMCG

7 месяцев

10.2023 - 05.2024

Проектна робота – запуск виробництва «з нуля» та виведення його на постійні стабільні об’єми виробництва. Виробництво сушених фруктових чипсів (слайсів).

  • організація роботи цеху – чисельність близько 30 чоловік.
  • повний контроль над виробничо-господарською діяльністю цеху.
  • розробка та адаптація нормативно-технічної документації – зміни до ТУ, технологічних інструкцій.
  • створення усіх умов для якісного, своєчасного і безперервного виконання усіх необхідних виробничих завдань.розробка всіх планів виробництва, проекти механізації та автоматизації виробництва.
  • забезпечення технічної підготовки виробництва для роботи, постійного збільшення об'єму виробництва, а також підвищення ефективності за рахунок поліпшення якості і зниження витрат виробництва.
  • розробка, адаптація та підтримка програм НАССР на виробництві – розробка інструкцій, програм.
  • приймання участі в розробці асортиментної лінійки, експертна оцінка технологічних та технічних можливостей цеху для виробництва нових видів продукції.
  • розробка, запуск та підтримка звітності виробництва на базі 1С 8.

Директор виробництва

ТОВ "СПЕЙС ФУД" - ТМ «SPASE ICE»

Промышленность и Производство

5 месяцев

09.2021 - 02.2022

Молоде інноваційне підприємство застосовує некласичні методи шокової заморозки для виробництва крафтової продукції - морозива, сирків та заморожених моті. Має унікальну технологію ручного виробництва та форму наших продуктів, що вирізняють ТМ «SPASE ICE» серед аналогів на ринку України. Для виробництва використовуються тільки натуральні інгредієнти всесвітньо відомих торгових марок шоколадів, фруктових пюре та інших інгредієнтів. Абсолютно не використовуються консерванти, барвники, підсолоджувачі. Стратегія підприємства - це використання інгредієнтів з найменшим ступенем технологічної обробки. Якщо використовується цукор, то тільки тростинний сирий. Якщо використовується стабілізатор - то це чисті камеді, без різних добавок. Якщо фруктові пюре - то це не пастеризовані пюре, що мають максимальну кількість вітамінів та корисних речовин, що втрачаються під час теплової обробки.

  • організація роботи цеху - чисельність близько 40 чоловік.
  • повний контроль над виробничо-господарською діяльністю цеху.
  • розробка та адаптація нормативно-технічної документації - зміни до ТУ, технологічних інструкцій.
  • створення усіх умов для якісного, своєчасного і безперервного виконання усіх необхідних виробничих завдань.
  • розробка всіх планів виробництва, проекти механізації та автоматизації виробництва.
  • забезпечення технічної підготовки виробництва для роботи, постійного збільшення об'єму виробництва, а також підвищення ефективності за рахунок поліпшення якості і зниження витрат виробництва.
  • розробка, адаптація та підтримка програм НАССР на виробництві - розробка інструкцій, програм та ін.
  • організація, супроводження лабораторних досліджень продукції - розробка графіків, комунікація з підрядними організаціями, аналіз отриманих результатів, розробка методів покращення.
  • проведення досліджень внутрішніх для виявлення недоліків виробництва, а також впровадження нових методик поліпшення якості виробництва і його швидкості.
  • приймання участі в області реконструкції цеху, пошук можливості механізації та автоматизації виробництва.
  • приймання участі в розробці асортиментної лінійки, експертна оцінка технологічних та технічних можливостей цеху для виробництва нових видів продукції.
  • розробка, запуск та підтримка звітності виробництва на базі 1С 8 Підприємство «з нуля». До мого приходу на виробництві була відсутня система звітності взагалі.
  • нормування витрат сировини, матеріалів для виробництва продукції, виявлення понаднормових втрат, їх оптимізація та розробка методів боротьби з ними.
  • контроль якості продукції, виявлення та пошук методів покращення продукції.
  • калькулювання, розрахунок собівартості виробничих напівфабрикатів та готової продукції.
  • розробка, написання маркування для упаковки продукції згідно вимог НТД та законів України.
  • тісна співпраця з технологом та керівництвом під час розробки нових продуктів та вдосконалення рецептур та технології виробництва діючих - вибір інгредієнтів, сировини та матеріалів, форми та технологічних процесів виробництва.
  • підбір, навчання, адаптація персоналу виробничого цеху.
  • надання керівництву необхідних консультацій, що стосуються виробничої діяльності а також проведення розрахунків (норм витрат, калькуляцій, розрахунок собівартості) нової продукції та проектів.

заступник керівника департаменту Виробництва, керівник проектів

ТОВ «СІЛЬПО-ФУД»

Промышленность и Производство

4 года 2 месяца

07.2017 - 09.2021

Найбільший ритейл, імпортер та виробник в Ураїні.

Власні виробництва на території Київських регіональних розподільчих центрів мережі. Локації розміщення виробничих цехів - Києв, Броварський район - с. Перемога та с. Квітневе. В моєму управлінні були два виробничі цехи та три цехи з перефасування. Запуск, керування виробничими цехами: переробка охолодженої риби, фасування замороженої риби, виробництво смузі/фреші/десертні салати, фасування зелені, фасування сирів та м'ясо-ковбасних виробів.

  • запуск цехів «з нуля». Від моменту будівництва, організації підбора обладнання, отримання дозвільної документації, розробки та оформлення нормативно-технічної документації, пошуку та підбору персонала, налагодження виробничих процесів та ін.
  • організація роботи цеху, пошук, підбір, навчання, адаптація, персоналу.
  • побудова ефективної виробничої самодостатньої структури виробничого підприємства в кожному з цехів.
  • проекти автоматизації та механізації виробництв, підбір сучасного високотехнологічного устаткування та обладнання, участь у програмних розробках для власних виробництв, застосування мотиваційних програм для персоналу - відрядна система праці тощо. Як результат - збільшення ефективності та зниження виробничих витрат.
  • впровадження в серійне виробництво переробки охолодженої риби для усього центрального регіону мережі. Уперше в Україні запуск промислової переробки не лише імпортної делікатесної риби, але річкової. Запущений проект через чотири роки успішного розвитку взятий за

основу для клонування по усіх регіонах України у рамках мережі СФ. На момент мого звільнення ообслуговували більше 110торгових точки мережі, а також наша продукція використовувалася як напівфабрикат для соління/копчення, приготування кулінарних виробів в цехах магазинів.

  • ще один не менш успішний проект виробництва сучасних і популярних продуктів - це виробництво смузі/фрешей, десертних салатів. Ціла серія продуктів під торговою маркою «Крафтяр», що не підлягають термічній обробці, не містять консервантів, барвників, підсолоджувачів та будь-яких добавок і в цьому унікальність таких продуктів серед інших представлених на ринку України. Тільки овочі, фрукти, зелень та інші натуральні інгредієнти.
  • цеха по фасовці замороженної риби, зелені, сирів забезпечували своєю продукцією не тільки магазини Сільпо, але й інші бізнеси холдингу Фоззі- Фора, Експансія та Траш.

Начальник цеху

ТОВ «СТАР ФУДС»

Промышленность и Производство

2 года 4 месяца

03.2015 - 07.2017

Виробництво заморожених чизкейків, бісквітів та заморожених хлібобулочних виробів з різним ступенем готовності для допікання та продажу в торгових точках Новуса.

Запуск виробництва «з нуля».

  • Участь в розробці асортиментної лінійки підприємства. Розрахунок собівартості на етапі розробки та контроль під час виробництва продукції.
  • Впровадження в серійне виробництво кондитерських та хлібобулочних виробів з різним ступенем готовності.
  • Розрахунок, підбір і навчання персоналу.
  • Розробка, контроль дотримання і виконання вимог технічної та санітарно-гігієнічної документації (рецептури, інструкції, процедури тощо).
  • Замовлення та підбір сировини, тари, матеріалів для потреб виробництва. Перемовини з постачальниками, участь в заключенні договорів постачання.
  • Участь в адаптації звітної системи на базі 1С Підприємство 8 під конкретне виробництво.

Завідуюча виробництвом морозива та заморожених напівфабрикатів.

ТОВ "Три Медведя"

Промышленность и Производство

1 год 5 месяцев

09.2013 - 02.2015

Територіально виробництво розміщене в м. Бердичеві Житомирської обл. В підпорядкуванні два виробничі напрями - виробництво морозива, виробництво заморожених напівфабрикатів (вареники, пельмені, равіолі, піца, слойоні вироби), відповідно і технологічні відділи обох напрямів.

Директор виробництва

Торгово-виробниче підприємтсво «ТЕМА-Б»

Промышленность и Производство

4 месяца

11.2012 - 03.2013

Дочірня компанія рітейлу Фоззі (Сільпо, Експансія, Фора, Траш) - виробництво та продаж рибної продукції (солона, копчена, в'ялена, пресерви), фасовка та упаковка, продаж бакалійної продукції.

Компанія започаткована як виробниче підприємство, що поставляє свої товари лише на ринки та базари. З ростом виробничих потужностей продукція була переорієнтована на магазини рітейлу.

За час моєї роботи в цій компанії - було дві виробничі площадки - одна по переробці риби в м. Житомир, друга - фасовка круп та цукру в м. Бориспіль.

Також у компанії був ряд проектів по запуску ще декількох виробничих цехів.

В підпорядкуванні - служба контроля якості, технічна та технологічна служби, склади зберігання сировини та готової продукції.

  • Повний контроль над виробничою діяльністю виробничих майданчиків підприємства та всіх підпорядкованих служб.
  • Створення усіх умов для якісного, своєчасного і безперервного виконання усіх необхідних виробничих процесів на підприємствах.
  • Розробка всіх планів компанії, включаючи бізнес-плани, проекти раціоналізації виробництва на підприємствах, а участь у створеннї стратегії розвитку компанії.
  • Забезпечення технічної підготовки виробництва для роботи, постійного збільшення об'єму вироблення, а також підвищення ефективності за рахунок поліпшення якості і зниження витрат виробництва.
  • Проведення досліджень внутрішніх і із залученням партнерів і третіх організація для виявлення недоліків виробництва, а також впровадження нових методик поліпшення якості виробництва і його швидкості, а також для поліпшення виробничих планів підприємств компанії.
  • Приймання участі в області реконструкції виробничих цехів підприємства, модернізації обладнання.
  • Приймання участі в розробці асортиментної лінійки, експертна оцінка технологічних та технічних можливостей підприємства для виробництва нових видів продукції.
  • Нормування витрат сировини, матеріалів для виробництва продукції, виявлення понаднормових втрат, їх оптимізація та розробка методів боротьби з ними.
  • Контроль якості продукції, виявлення та пошук методів покращення продукції.
  • Участь в розробці та самостійна розробка виробничої, нормативно-технічної та технологічної документації.
  • Надання керівництву необхідних консультацій, що стосуються виробничої діяльності а також проведення розрахунків (норм витрат, калькуляцій, розрахунок собівартості) нової продукції та проектів.

замісник директора з виробництва

ТОВ «Євроморозпродукт»

Промышленность и Производство

2 года 3 месяца

10.2007 - 01.2010

Це один з заводів в Групі Компаній «Три Медведя», що спеціалізувався на виробництві заморожених напівфабрикатів (млинці, котлети, вареники, пельмені, равіолі).

  • Планування, організація і загальне керівництво виробничо-господарської діяльності виробництва (4виробничі цехи, склади зберігання сировини та матеріалів, склади готової продукції) - колектив близько 150 чоловік.
  • Розробка, аналіз виконання плана виробництва на основі плана продажу та у відповідності з маркетингової стратегії підприємства.
  • Організація та управління виробничими процесами, координація роботи всіх структурних підрозділів та служб, направлених на виконання плана виробництва.
  • Складання та контроль виконання щомісячних, добових графіків виробництва та реалізації виробництва.
  • Складання звітності, що стосується фінансово-господарської діяльності виробництва.
  • Взаємодія з державними контролюючими структурами та організаціями.
  • Оперативний контроль дотримання технологічних режимів виробництва напівфабрикатів та готової продукції.
  • Контроль за виконанням добових завдань випуска готової продукції по кількості та заданому асортименту.
  • Складання та контроль бюджета витрат виробничого підрозділу.
  • Розробка та здійснення заходів по покращенню якості готової продукції.
  • Розробка та здійснення заходів по оптимізації виробничих процесів.
  • Розробка та здійснення заходів нової системи оплати праці, мотивації виробничого персоналу.

Начальник цеха з виробництва морозива

ТОВ "Три Медведя"

Промышленность и Производство

3 года

03.2004 - 03.2007

  • організація роботи виробничих цехів - чисельність близько 90 чоловік;
  • контроль технологічних процесів виробництва не тільки на власних виробничих площадках, але і підприємств, що виготовляють морозиво під ТМ «Три Медведя» по схемі аутсорса.
  • складання планів виробництва, контроль їх виконання.
  • складання звітної документації.
  • бюджетування заробітної платні персонала цеха.
  • підбір та апробація миючих та дезінфікуючих засобів, інгредієнтів для виробництва морозива.
  • складання технологічних інструкцій по виробництву морозива, інструкцій з миття та дезінфекції обладнання, рекомендацій для персонала виробничих цехів.
  • підбір, навчання та атестація персонала.
  • участь в розробці та впровадження нових видів продукції.
  • участь в проектах автоматизації, модернізації діючих цехів, проектуванні нових виробничих цехів.

Начальник молочного цеха

ТОВ «КІМОЛ» (ТОВ «Регіонпродукт»), Гнідинське Дослідно -Технологічне Підприємство Технологічного Інститута Молока та М’яса

Промышленность и Производство

2 года 8 месяцев

03.2001 - 11.2003

  • організація роботи виробничих цехів - чисельність близько 80 чоловік;
  • контроль технологічних процесів виробництва не тільки на власних виробничих площадках, але і підприємств, що виготовляють морозиво під ТМ «Три Медведя» по схемі аутсорса.
  • складання планів виробництва, контроль їх виконання.
  • складання звітної документації.
  • бюджетування заробітної платні персонала цеха.
  • підбір та апробація миючих та дезінфікуючих засобів, інгредієнтів для виробництва морозива.
  • складання технологічних інструкцій по виробництву морозива, інструкцій з миття та дезінфекції обладнання, рекомендацій для персонала виробничих цехів.
  • підбір, навчання та атестація персонала.
  • участь в розробці та впровадження нових видів продукції.
  • участь в проектах автоматизації, модернізації діючих цехів, проектуванні нових виробничих цехів.

Ключевая информация

Маю досвід запуску та управління виробництв багатьох напрямків харчової промисловості - морозива та заморожених напівфабрикатів, хлібного, переробки риби, молочної продукції, смузі/фрешей/салатів, перефасування багатьох продуктів - бакалії, великого асортименту заморожених продуктів, зелені, овочів.

· досвід керівництва колективом від 60 до 350 осіб;

· досвід роботи з контролюючими органами;

· упевнений користувач ПК (Microsoft Office, 1C: Підприємство 7.7, 1С Підприємство 8; Internet та ін);

· участь у розробці, тестування виробничого обліку та планування на базі 1С 7 та 8.

Училась в 2 заведениях

Міжнародний Інститут Бізнеса

спеціальність – «Фінанси», кваліфікація «Економіст»

Київ, 2010

Український Національний Університет Харчових Технологій

Спеціаліст «Зберігання, консервування та переробки молока», бакалавр «Харчова технологія та інженерія»

Київ, 2000

Владеет языками

Русский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Дополнительная информация

Особисті якості

Професійний підхід до роботи, вміння працювати у великому колективі, відповідальна, комунікабельна, добре орієнтуюсь у нестандартних ситуаціях, пунктуальність, вміння знаходити компроміси, здатна справлятися з кризовими ситуаціями, новатор, принциповість у роботі, охайність у відносинах з колегами та підлеглими.

Світлана Михайлівна

Директор виробництва

Киев

100 000 грн.

46 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 1 неделю назад