Работала в 3 компаниях   6 лет 9 месяцев

Другое, Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы, Телекоммуникации / Связь

Керівник управління власного виробництва мережі АЗК

мережа АЗК

Другое

4 месяца

02.2024 - по настоящее время

Розробка нового асортименту, контроль мережі щодо власного виробництва, розробка виробничої стратегії, вдосконалення технологій. формування цінової політики, аудит та оновлення повного асортименту, робота з постачальниками, заключення угод, тощо...

Керуючий підприємством харчування/головний технолог

Підприємство громадського харчування

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

3 года 1 месяц

01.2020 - 02.2023

  1. Забезпечення високого рівня організації та ефективності виробництва. Управління прибутком, націнкою, обігом сировини.
  2. Впровадження нової техніки та технологій, вилучення ручної та малопродуктивної праці.
  3. Розробка технологічних та калькуляційних карт, рецептур, згідно сировинної бази. Контроль за приготуванням страв з чітким дотриманням технологічних карт.
  4. Формування штату працівників, чіткий розподіл їх функцій, обов'язків та відповідальності. Розробка посадових інструкцій працівників всіх підрозділів виробництва харчування. Складання графіків виходу на роботу, табелювання, преміювання; навчання персоналу, проведення тренінгів, екзаменування.
  5. Впровадження системи ХАССП на виробництві, ведення відповідної документації, контроль дотримання санітарних норм та правил, своєчасного проходження працівниками в установленому порядку медичних оглядів.
  6. Організація забезпечення виробництва матеріально-технічними ресурсами, сировиною, їх отримання, складування, умов збереження та контроль якості. Робота з постачальниками. І т.і.

Завідувач харчовим виробництвом/технолог

Укртелеком, КЦ (їдальня)

Телекоммуникации / Связь

3 года 1 месяц

06.2016 - 07.2019

    1. Впровадження системи ХАССП, навчання персоналу, ведення відповідної документації за даною системою.2. Здійснення контролю за виконанням правил трудової дисципліни, норм охорони праці.3. Розробка нових технологічних карт, нових страв, робота зі Збірником рецептур, актами опрацювання страв, контроль за дотриманням ТК та КК працівниками.4. Проведення інвентаризацій, забезпечення участі відповідної комісії, аналіз результатів проведення.5. Контроль видачі готових страв на лінію.
  1. 6. Залучення нових клієнтів, підбір персоналу, взаємодія з контролюючими органами. І т.д.

Ключевая информация

Контроль якості сировини на виробництві. Контроль за правильністю та безпечністю харчування по системі ХАСП по всім об'єктам підприємства харчування, ведення відповідної документації.

Організація забезпечення виробництва матеріально-технічними ресурсами, сировиною, напівфабрикатами та продуктами харчування, їх одержання, складування, збереження, контроль якості.

Забезпечення високого рівня організації та ефективності виробництва, правової та претензійної роботи, впровадження нової техніки і технології, вилучення ручної та малопродуктивної праці.

Розробка технологічних та калькуляційних карт, рецептур згідно сировинної бази, наявної на підприємстві, контроль за приготуванням страв з чітким дотриманням технологічних карт. Екзаменування працівників та перевірка знань щодо технологічних процесів, нового обладнання та загальної виробничої дисципліни. Контроль за дотриманням умов зберігання сировини та готової продукції.

Забезпечення ефективності результатів роботи підприємства, додержання санітарних вимог до технологічних процесів, правил обслуговування, відповідного санітарнотехнічного стану підприємства, трудової і виробничої дисципліни.

Здійснення контролю за виконанням працівниками правил і норм охорони праці, протипожежного захисту, виробничої санітарії та особистої гігієни, своєчасне проходження ними в установленому порядку медичних оглядів. Удосконалення системи ХАССП на виробництві, проходження численних навчань та тестів згідно даної системи, виконання провідної ролі у навчання персоналу роботі по системі ХАССп. Ведення відповідної документації по системі ХАССП.

Училась в 2 заведениях

Университет рыночных отношений

Экономический

Киев, 2004

Чернігівський кооперативний технікум

Технолог харчової промисловості, Облік та аудит

Чернигов, 1993

Владеет языками

Английский

базовый

Французский

базовый

Русский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Украинский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Курсы, тренинги, сертификаты

Тайська кухня

Киев, 2018

Академія Борисова

Киев, 2018

Технологія приготування кондитерських виробів

Киев, 2017

Технологія приготування м'ясни та рибних страв

Киев, 2015

Кукклаб

Киев, 2015

Дополнительная информация

Додаткова інформація

Працювала в кейтерінгових компаніях, маю досвід в комп'ютених бухгалтерських програмах, маю власний автомобіль, який можу використовувати в роботі. Знання, що набуті мною протягом 25 років роботи в галузі харчового виробництва, надають впевненості в отриманні позитивнихх результатів в роботі та підкреслюють професіоналізм в моїй діяльності.

Оксана

Керівник управління власного виробництва (рітейл/АЗК)

Киев

Готов переехать: Борисполь, Бровары, Вышгород, Ирпень, Гостомель

55 000 грн.

44 года

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 5 часов назад