Работала в 5 компаниях   17 лет 1 месяц

Транспорт и Логистика, Услуги для населения - другое, Телекоммуникации / Связь, Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

Фахівець по роботі з клієнтами

ТОВ «Нова пошта»

Транспорт и Логистика

2 года 4 месяца

05.2022 - по настоящее время

фахівець

ТОВ «Нова пошта»

Услуги для населения - другое

2 года 4 месяца

05.2022 - по настоящее время

Фахівець контактного центру: повна консультація клієнтів компанії щодо послуг, якими вони користуються чи можуть користуватися, вирішення питань/проблем клієнтів.

Фахівець з навчання персоналу

ТОВ «ТЕЛЕКОНТАКТ ЖИТОМИР»

Телекоммуникации / Связь

5 лет 9 месяцев

06.2016 - 03.2022

Навчала нових співробітників для успішного початку їх праці в компанії, проводила тренінги для розвитку діючого персоналу, в тому числі адміністративного складу компанії. Розробка з нуля програм навчання також входила в мої обов’язки, як для новачків так і для досвідчених працівників.

Фахівець відділу продажів

ТОВ «ТЕЛЕКОНТАКТ ЖИТОМИР»

Телекоммуникации / Связь

3 года 4 месяца

02.2013 - 06.2016

Офіціант/бармен

Вегас, Клондайк, Буржуа

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

5 лет 5 месяцев

08.2007 - 01.2013

Ключевая информация

Завжди обожнювала спілкування з людьми і надавати їм допомогу у вирішенні питань. Тому весь час працювала у сфері обслуговування. Спочатку це була робота офіціантом, потім барменом. Далі кол-центр.
Досвід роботи в контакт центрі 9 років, із яких 3,5 роки спеціаліст з консультацій (в тому числі конфліктних клієнтів по питанням їх відправлень і також спілкування з клієнтами Інтернет-магазину одягу), спеціаліст з продажів банківських, страхових і Інтернет продуктів. І 5,5 років - тренер (спеціаліст з навчання нового персоналу і розвитку діючого, розробка програм навчання).
В рамках роботи тренером серед обов’язків було прослуховування на якість проведення переговорів менеджерами з продажів та консультантами (різні проекти), надання зворотнього зв’язку по проблемним зонам і слідкування за виконанням рекомендацій з подальшим закріплюючим тренінгом. Для одного з банківських проектів компанії створила тренінг по дотриманню стандартів якості співробітниками по внутрішній шкалі від замовника.
На останньому місті роботи досі офіційно працевлаштована. В даний час в декретній відпустці по догляду за дитиною до 3-х років. Розглядаю варіант роботи з неповною зайнятістю і можливістю регулювати свій робочий графік.

Училась в 1 заведении

ЖПЛТТ

Перукар-візажист

Житомир, 2007

Владеет языками

Английский

ниже среднего

Русский

продвинутый

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Украинский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Альона

Оператор чату

Житомир

10 000 грн.

36 лет

Активно ищет работу

неполная занятость, проектная работа

Характер работы: удаленная работа, сезонная / временная работа

Обновлено 2 недели назад