Работал в 2 компаниях   35 лет 10 месяцев

Промышленность и Производство, Охрана и Безопасность

директор служби безпеки

ПрАТ Оболонь

Промышленность и Производство

19 лет 10 месяцев

04.2000 - 02.2020

економічна безпека корпоративний захист підприємства : захист законних прав та інтересів підприємства і його працівників прогнозування , виявлення , запобігання та усунення зовнішніх та внутрішніх факторів негативного впливу на економічний стан та перспективу розвитку компанії, здійснення контролю за фінансовим станом дебіторів компанії та повним поверненням дебіторської заборгованості, проведення службових розслідувань, контроль та організація проведення внутріщнього аудиту правове забезпечення : управління правовою роботою в компанії, організація та контроль ведення договірної та претензійно - позовної роботи, організація довідково - інформаційної роботи щодо актів із застосуванням технічних засобів, організація контролю за відповідністю вимогам законодавства проектів наказів , інструкцій , положень та інших актів правового характеру , які готуються в компанії, організація представництва інтересів компанії в судах , в інших державних і громадських організаціях, організація роботи з аналізу результатів розгляду претензій , судових справ , а також практики укладення і виконання договорів , пропозиції щодо усунення порушень договірної дисципліни .

Охорона компанії, розроблення та впровадження єдиної системи заходів охоронного , пропускного та внутрішньооб єктового режимів в компанії, забезпечення зберігання матеріальних цінностей компанії, організація впровадження , належної експлуатації , утримання та обслуговування технічних засобів охорони ,відеонагляду, механічних та автоматичних систем.

Організація та охорона фізичних осіб керівного складу компанії та їх сімей.

Начальник охорони

Державна служба охорони МВС в м.Києві

Охрана и Безопасность

15 лет 10 месяцев

05.1984 - 03.2000

Старший інспектор охорони ВДСО при Оболонському РВ МВС в м.Києві (Начальник служби охорони 15 років з 1985-2000 рр.на підприємствах Оболонського району м.Києва).1992 рік переможець в номінації «Кращий працівник міліціі в м.Києві».Підрозділ охорони під моїм керівництвом був визнаний кращим в 1998—2000 роках серед підрозділів Державної служби охорони МВС України .Капітан запасу. Кандидат в майстри спорту.

Ключевая информация

впевнений комп'ютерний користувач. знання основних програм microsoft office , таких як word , powerpoint , excel , вміння працювати з електронною поштою. відмінні навички роботи в інтернеті у різних браузерах ( працював в opera , google chrome , mozilla firefox та інших 
Планування та організація своєї роботи
Постійне навчання та розвиток професійних навичок
Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
Дотримання корпоративної культури та цінностей
Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
• Стресостійкість
• Самостійність
• Організованість
• Ефективне управління часом
• Комунікаційні навички
• Рішучість
• Вирішення проблем

Учился в 2 заведениях

міжрегіональна академія управління персоналом ( мауп )

правознавство, юрист

Київ, 2002

переяслав - хмельницький державний педагогічний університет імені драгоманова

фізичне виховання, вчитель фізичної культури

Переяслав Хмельницький, 1994

Владеет языками

Английский

базовый

Русский

свободно

Украинский

родной

Дополнительная информация

Водійське посвідчення

08.1984 -

DrivingLicence

категорія в

анатолій леонідович

Керівник з охорони і захисту та безпеки бізнесу

Киев

25 000 грн.

60 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 2 часа назад