Работала в 3 компаниях   6 лет 8 месяцев

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

Кухар

Фрателли

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

7 месяцев

05.2024 - по настоящее время

Повар горячего цеха
Повар холодного цеха
  • Планування та організація своєї роботи
  • Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
  • Адаптація до нових умов роботи
  • Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
  • Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
  • Дотримання корпоративної культури та цінностей
  • Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку

Кухар на гарячий процес

G-Group

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

4 года 7 месяцев

10.2019 - 05.2024

  • Кухар гарячого цеху
  • Кухар універсал

повар-універсал

Клубная метка "Щастье". Централ бар , ibiza, ночной клуб , Ресторан Горячие перцы

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

3 года 4 месяца

06.2018 - 10.2021

Піццайоло, Кухар холодного цеху, Кухар гарячого цеху
  • Кухар гарячого цеху
  • Піццайоло

Ключевая информация

Піццайоло, Кухар гарячого цеху, Кухар холодного цеху

Училась в 1 заведении

экономический

Одесса, 2017

Ася

Повар

Одесса

29 000 грн.

26 лет

полная занятость

Обновлено 1 месяц назад