Працювала в 3 компаніях   6 років 8 місяців

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Кухар

Фрателли

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

7 місяців

05.2024 - до теперішнього часу

Повар горячего цеха
Повар холодного цеха
  • Планування та організація своєї роботи
  • Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
  • Адаптація до нових умов роботи
  • Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
  • Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
  • Дотримання корпоративної культури та цінностей
  • Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку

Кухар на гарячий процес

G-Group

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

4 роки 7 місяців

10.2019 - 05.2024

  • Кухар гарячого цеху
  • Кухар універсал

повар-універсал

Клубная метка "Щастье". Централ бар , ibiza, ночной клуб , Ресторан Горячие перцы

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

3 роки 4 місяці

06.2018 - 10.2021

Піццайоло, Кухар холодного цеху, Кухар гарячого цеху
  • Кухар гарячого цеху
  • Піццайоло

Ключова інформація

Піццайоло, Кухар гарячого цеху, Кухар холодного цеху

Навчалась в 1 закладі

экономический

Одесса, 2017

Ася

Повар

Одеса

29 000 грн.

26 років

повна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому