Работала в 10 компаниях   6 лет 3 месяца

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

Адміністратор ресторану

Gastro Family Market/Остання Барикада

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 3 месяца

03.2023 - по настоящее время

Адміністратор ресторану

Sakae Ramen Bar

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

4 месяца

07.2022 - 11.2022

Адміністратор ресторану

Анчоусна від Чорноморки

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

3 месяца

04.2022 - 07.2022

Адміністратор ресторану

True Burger Bar

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

3 месяца

12.2021 - 03.2022

Адміністратор ресторану

NOA

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

3 месяца

08.2021 - 11.2021

-Контроль за дотриманням порядку в залі
-Складання графіка працівникам
-Знання касової дисципліни
-Замовлення товару
-Робота з IIKO office
-Введення чеків та накладних в IIKO office
-Прийом товару
-Контроль пакування доставок і обовязквого допомога з пакуванням доставок
-Допомога на залі офіціантам та барменам
-Здача інкасації
-Приймання касових змін
-Процедура внутрішнього переміщення товару
-LC%
-Процедури по роботі з грошима
-Вирішення скарг на доставці,зал
-Вміння прикривати собою будь-який процес
Адмінстратор-це не просто людина,яка може тільки вказати на помилки інших,а яка зможе розібратись чому працівник допустив ту чи іншу помолку і зробити так,щоб тих помилок більше не допускалось.Людина,яка вміє вірно поставити роботу,яка зможе допомогти в ту чи іншу запару.
Хоч мій досвід на такій посаді не яєвляється дуже великим,та за цей час я зрозуміла з середини,що таке бути адмінстратором.
Хочу і на далі продувжувати розвиватись та вчитись в цій сфері ,бо за стільки років ,я зрозуміла , що сфера обслуговування це моє!

Офіціант

YOKI

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

4 месяца

03.2021 - 07.2021

Офіціант-це обличчя закладу.У його завдання входить спілкуванням з гостем,прийом замовлення та сервіровка залу.
-Знання принципів розрахунково-касового обслуговування.
-Вміння швидко,а головне якісно обслуговувати гостей.
-Знання часових рамок приготування страв.
-Вміння працювати при великій навантаженості закладу.
-Знання правил сервірування столу.
-Уміння порадити у виборі страв та вин.
-Підготовка залу до роботи.
-Підтримка чистоти в залі.
-Прийом та подача замовлень.
-Знання касової дисципліни -Iiko.
-Стажування офіціантів.
-Проходження винних дегустацій.
-Проходження тренінгів по сервісу.
-Досвід роботи з різними типами вечірок.

Бармен-касир

NOA

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

6 месяцев

08.2020 - 02.2021

-Приготування алкогольних коктелів,авторських та класичних.
-Приготування безалкогольних коктелів.
-Приготування кави та кавових напоїв.
-Знання касової дисципліни -Iiko(відкриття касової зміни,розрахунок офіціантів та курєрів,вирішення касових питань,закриття касової зміни).
-Підготовка робочої зони до відкриття закладу.
-Підтримка чистоти на робочій зоні.
-Пакування доставок.
-Робота з курєрами.
-Допомога при інвентаризації адміністратору.
-Списання продуктів під час робочої зміни.
-Прийом товару.
-Стажування кандидатів на посаду бармена.
-Складання заявок на алкоголь та продукти харчування.

Бармен-касир

ЯпонаХата

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

2 года

08.2018 - 08.2020

-Знання касової дисципілни R-Keeper.
-Приготування коктелів,кави та кавових напоїв.
-Робота,як і в день так і повноцінні нічні зміни.
-Складання товару.
-Прийом товару.
-Відповідальність за доставки,їх пакування.
-Робота з курєрами.
-Вирішення конфліктних ситуаціїй в нічні зміни,як і з гостями на закладі так і по телефону з доставками.
-Прийом доставок(диспечер).
-Дотримання чистоти на робочій зоні.
-Допомога офіціантам.

Офіціант

ЯпонаХата

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

3 месяца

05.2018 - 08.2018

Офіціант

Punkt-кафе

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

3 месяца

06.2017 - 09.2017

Ключевая информация

iiko, R-keeper

Марта Юріївна

Менеджер ресторана

Львов

26 000 грн.

23 года

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 6 дней назад