Работал в 2 компаниях 4 месяца
Промышленность и Производство, Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
Промышленность и Производство
Кухар холодного процесу
Дача на фрацузком бульваре
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
2 месяца
06.2019 - 08.2019
- Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
- Постійне навчання та розвиток професійних навичок
- Адаптація до нових умов роботи
- Дотримання корпоративної культури та цінностей
- Приготування холодних страв згідно з технологічними картами
- Підготовка інгредієнтів до приготування
- Контроль за якістю та свіжістю продуктів
- Дотримання санітарно-гігієнічних норм
- Підготовка робочого місця та підтримання порядку
- Взаємодія з іншими працівниками кухні
- Контроль за дотриманням термінів придатності продуктів
Ключевая информация
Кухар гарячого цеху, Кухар універсал, Позмінно, Продукти харчування, кухар холодного цеху
Учился в 1 заведении
Одеський національний технічний університет
інноваційні технології харчування та ресторанно готельного бізнесу
Одеса, 2024
Chornobai Pavlovich
Chornobai Pavlovich
Кухар холодного процесу
Одесса
полная занятость
Обновлено 1 месяц назад