Работал в 2 компаниях   4 месяца

Промышленность и Производство, Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

Промышленность и Производство

Кухар холодного процесу

Дача на фрацузком бульваре

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

2 месяца

06.2019 - 08.2019

  • Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
  • Постійне навчання та розвиток професійних навичок
  • Адаптація до нових умов роботи
  • Дотримання корпоративної культури та цінностей
  • Приготування холодних страв згідно з технологічними картами
  • Підготовка інгредієнтів до приготування
  • Контроль за якістю та свіжістю продуктів
  • Дотримання санітарно-гігієнічних норм
  • Підготовка робочого місця та підтримання порядку
  • Взаємодія з іншими працівниками кухні
  • Контроль за дотриманням термінів придатності продуктів

Ключевая информация

Кухар гарячого цеху, Кухар універсал, Позмінно, Продукти харчування, кухар холодного цеху

Учился в 1 заведении

Одеський національний технічний університет

інноваційні технології харчування та ресторанно готельного бізнесу

Одеса, 2024

Chornobai Pavlovich

Кухар холодного процесу

Одесса

18 000 грн.

21 год

полная занятость

Обновлено 1 месяц назад