Працював в 2 компаніях   4 місяці

Промисловість та Виробництво, Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Промисловість та Виробництво

Кухар холодного процесу

Дача на фрацузком бульваре

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

2 місяці

06.2019 - 08.2019

  • Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
  • Постійне навчання та розвиток професійних навичок
  • Адаптація до нових умов роботи
  • Дотримання корпоративної культури та цінностей
  • Приготування холодних страв згідно з технологічними картами
  • Підготовка інгредієнтів до приготування
  • Контроль за якістю та свіжістю продуктів
  • Дотримання санітарно-гігієнічних норм
  • Підготовка робочого місця та підтримання порядку
  • Взаємодія з іншими працівниками кухні
  • Контроль за дотриманням термінів придатності продуктів

Ключова інформація

Кухар гарячого цеху, Кухар універсал, Позмінно, Продукти харчування, кухар холодного цеху

Навчався в 1 закладі

Одеський національний технічний університет

інноваційні технології харчування та ресторанно готельного бізнесу

Одеса, 2024

Chornobai Pavlovich

Кухар холодного процесу

Одеса

18 000 грн.

21 рік

повна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому