Працював в 2 компаніях 4 місяці
Промисловість та Виробництво, Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Промисловість та Виробництво
Кухар холодного процесу
Дача на фрацузком бульваре
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 місяці
06.2019 - 08.2019
- Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
- Постійне навчання та розвиток професійних навичок
- Адаптація до нових умов роботи
- Дотримання корпоративної культури та цінностей
- Приготування холодних страв згідно з технологічними картами
- Підготовка інгредієнтів до приготування
- Контроль за якістю та свіжістю продуктів
- Дотримання санітарно-гігієнічних норм
- Підготовка робочого місця та підтримання порядку
- Взаємодія з іншими працівниками кухні
- Контроль за дотриманням термінів придатності продуктів
Ключова інформація
Кухар гарячого цеху, Кухар універсал, Позмінно, Продукти харчування, кухар холодного цеху
Навчався в 1 закладі
Одеський національний технічний університет
інноваційні технології харчування та ресторанно готельного бізнесу
Одеса, 2024
Chornobai Pavlovich
Chornobai Pavlovich
Кухар холодного процесу
Одеса
повна зайнятість
Оновлено 1 місяць тому