Работал в 1 компании 7 месяцев
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
Кухар гарячого цеху
Priboy
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
6 месяцев
03.2021 - 09.2021
1. Працював з м'ясом
2. Збирав бургери
3. Працював з фретюром
• Приготування страв на гарячій кухні
• Підтримка чистоти на робочому місці
• Замовлення та прийом продуктів
• Контроль за якістю і свіжістю інгредієнтів
• Взаємодія з іншими відділами кухні
• Підготовка спеціальних замовлень для гостей
• Гарантування безпеки харчових продуктів
• Планування меню спільно з шеф-кухарем
2. Збирав бургери
3. Працював з фретюром
• Приготування страв на гарячій кухні
• Підтримка чистоти на робочому місці
• Замовлення та прийом продуктів
• Контроль за якістю і свіжістю інгредієнтів
• Взаємодія з іншими відділами кухні
• Підготовка спеціальних замовлень для гостей
• Гарантування безпеки харчових продуктів
• Планування меню спільно з шеф-кухарем
Ключевая информация
Я кухар-матрос працював на гарячому цеху в комплексі "Прибій" в Залізному порту в їхньому ресторані Breeze. Також працював на Фуд корті - готував шаурму , французькі хот-доги та вок. Практикувався в "Казбек"
Учился в 1 заведении
Професійний Морський ліхей ХДМА
Кухар - матрос
Херсон, 2021
Владеет языками
Английский
выше среднего
Руслан
Руслан
Кухар
Одесса
Готов переехать: Решетиловка
неполная занятость
Характер работы: удаленная работа
Обновлено 1 месяц назад