Работал в 1 компании   7 месяцев

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

Кухар гарячого цеху

Priboy

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

6 месяцев

03.2021 - 09.2021

1. Працював з м'ясом
2. Збирав бургери
3. Працював з фретюром
• Приготування страв на гарячій кухні
• Підтримка чистоти на робочому місці
• Замовлення та прийом продуктів
• Контроль за якістю і свіжістю інгредієнтів
• Взаємодія з іншими відділами кухні
• Підготовка спеціальних замовлень для гостей
• Гарантування безпеки харчових продуктів
• Планування меню спільно з шеф-кухарем

Ключевая информация

Я кухар-матрос працював на гарячому цеху в комплексі "Прибій" в Залізному порту в їхньому ресторані Breeze. Також працював на Фуд корті - готував шаурму , французькі хот-доги та вок. Практикувався в "Казбек"

Учился в 1 заведении

Професійний Морський ліхей ХДМА

Кухар - матрос

Херсон, 2021

Владеет языками

Английский

выше среднего

Руслан

Кухар

Одесса

Готов переехать: Решетиловка

20 000 грн.

21 год

неполная занятость

Характер работы: удаленная работа

Обновлено 1 месяц назад