Працював в 1 компанії 7 місяців
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Кухар гарячого цеху
Priboy
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
6 місяців
03.2021 - 09.2021
1. Працював з м'ясом
2. Збирав бургери
3. Працював з фретюром
• Приготування страв на гарячій кухні
• Підтримка чистоти на робочому місці
• Замовлення та прийом продуктів
• Контроль за якістю і свіжістю інгредієнтів
• Взаємодія з іншими відділами кухні
• Підготовка спеціальних замовлень для гостей
• Гарантування безпеки харчових продуктів
• Планування меню спільно з шеф-кухарем
2. Збирав бургери
3. Працював з фретюром
• Приготування страв на гарячій кухні
• Підтримка чистоти на робочому місці
• Замовлення та прийом продуктів
• Контроль за якістю і свіжістю інгредієнтів
• Взаємодія з іншими відділами кухні
• Підготовка спеціальних замовлень для гостей
• Гарантування безпеки харчових продуктів
• Планування меню спільно з шеф-кухарем
Ключова інформація
Я кухар-матрос працював на гарячому цеху в комплексі "Прибій" в Залізному порту в їхньому ресторані Breeze. Також працював на Фуд корті - готував шаурму , французькі хот-доги та вок. Практикувався в "Казбек"
Навчався в 1 закладі
Професійний Морський ліхей ХДМА
Кухар - матрос
Херсон, 2021
Володіє мовами
Англійська
вище середнього
Руслан
Руслан
Кухар
Одеса
Готовий переїхати: Решетилівка
неповна зайнятість
Характер роботи: віддалена робота
Оновлено 1 місяць тому