Працював в 1 компанії   7 місяців

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Кухар гарячого цеху

Priboy

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

6 місяців

03.2021 - 09.2021

1. Працював з м'ясом
2. Збирав бургери
3. Працював з фретюром
• Приготування страв на гарячій кухні
• Підтримка чистоти на робочому місці
• Замовлення та прийом продуктів
• Контроль за якістю і свіжістю інгредієнтів
• Взаємодія з іншими відділами кухні
• Підготовка спеціальних замовлень для гостей
• Гарантування безпеки харчових продуктів
• Планування меню спільно з шеф-кухарем

Ключова інформація

Я кухар-матрос працював на гарячому цеху в комплексі "Прибій" в Залізному порту в їхньому ресторані Breeze. Також працював на Фуд корті - готував шаурму , французькі хот-доги та вок. Практикувався в "Казбек"

Навчався в 1 закладі

Професійний Морський ліхей ХДМА

Кухар - матрос

Херсон, 2021

Володіє мовами

Англійська

вище середнього

Руслан

Кухар

Одеса

Готовий переїхати: Решетилівка

20 000 грн.

21 рік

неповна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 1 місяць тому