Работала в 4 компаниях 8 лет 8 месяцев
FMCG, Торговля розничная / Retail, Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
Територіальний менеджер
Елікатні продукти
FMCG
9 месяцев
09.2023 - 06.2024
• Підбір персоналу
• Навчання персоналу
• Розвиток персоналу
• Управління персоналом
• Мотивація і організація праці
• Касова дисципліна
• Переобліки
• інкасація
• Звітність
• Контроль за виконанням планів продажів
• Аналіз ринку та конкурентного середовища
• Контроль за дотриманням корпоративних стандартів
• Контроль за дотриманням корпоративних стандартів
• Навчання персоналу
• Розвиток персоналу
• Управління персоналом
• Мотивація і організація праці
• Касова дисципліна
• Переобліки
• інкасація
• Звітність
• Контроль за виконанням планів продажів
• Аналіз ринку та конкурентного середовища
• Контроль за дотриманням корпоративних стандартів
• Контроль за дотриманням корпоративних стандартів
Администратор
Олди Житомир
Торговля розничная / Retail
10 месяцев
01.2021 - 11.2021
Адміністратор ТЦ ОЛДІ
Робота зі зверненнями клієнтів, вирішення конфліктних ситуацій;
Забезпечення комфортності перебування відвідувачів в торговельному центрі;
Допомога в управлінні операційною діяльністю торговельного центру, організація та контроль функціонування торговельних бізнес-процесів;
Контроль за станом торгових і службових приміщень, прилеглих територій;
Забезпечення ефективності роботи торгового і обслуговуючого персоналу, контроль трудової дисципліни;
Забезпечення дотримання корпоративних вимог до торгових полиць і вітрин (асортиментне наповнення, логічність викладення товару, наявність цінників, чистота);
Контроль за наявністю і станом рекламних носіїв всередині приміщення і на його зовнішній периферії;
Ведення необхідної звітності;
Надання своєчасного зворотнього зв’язку керівництву торговельного центру про виявлені недоліки у функціонуванні і якості обслуговування відвідувачів, визначення заходів щодо їх усунення.
Робота зі зверненнями клієнтів, вирішення конфліктних ситуацій;
Забезпечення комфортності перебування відвідувачів в торговельному центрі;
Допомога в управлінні операційною діяльністю торговельного центру, організація та контроль функціонування торговельних бізнес-процесів;
Контроль за станом торгових і службових приміщень, прилеглих територій;
Забезпечення ефективності роботи торгового і обслуговуючого персоналу, контроль трудової дисципліни;
Забезпечення дотримання корпоративних вимог до торгових полиць і вітрин (асортиментне наповнення, логічність викладення товару, наявність цінників, чистота);
Контроль за наявністю і станом рекламних носіїв всередині приміщення і на його зовнішній периферії;
Ведення необхідної звітності;
Надання своєчасного зворотнього зв’язку керівництву торговельного центру про виявлені недоліки у функціонуванні і якості обслуговування відвідувачів, визначення заходів щодо їх усунення.
Адміністратор
Бута
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
2 года 2 месяца
11.2018 - 01.2021
Касова дисципліна;
Переоблік;
Організовувати роботу команди ресторану;
Слідкувати за дотриманням високого рівня обслуговування;
Мотивувати колег до продуктивної праці;
Привітно зустрічати гостей ресторану та створювати теплу атмосферу;
Організація і супровід свята;
Замовлення товару;
Підбір та навчання персоналу;
Співпраця з контролюючими органами;
Переоблік;
Організовувати роботу команди ресторану;
Слідкувати за дотриманням високого рівня обслуговування;
Мотивувати колег до продуктивної праці;
Привітно зустрічати гостей ресторану та створювати теплу атмосферу;
Організація і супровід свята;
Замовлення товару;
Підбір та навчання персоналу;
Співпраця з контролюючими органами;
Администратор
ТОВ Глобал Страйк
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
4 года 8 месяцев
11.2013 - 07.2018
Касова дисципліна;
Організовувати роботу команди ресторану (боулінг, більярд)
Слідкувати за дотриманням високого рівня обслуговування;
Мотивувати колег до продуктивної праці;
Привітно зустрічати гостей ресторану та створювати теплу атмосферу у розважальному комплексі;
Організація і супровід свята;
Замовлення товару;
Переоблік;
Підбір та навчання персоналу;
Співпраця з контролюючими органами
Організовувати роботу команди ресторану (боулінг, більярд)
Слідкувати за дотриманням високого рівня обслуговування;
Мотивувати колег до продуктивної праці;
Привітно зустрічати гостей ресторану та створювати теплу атмосферу у розважальному комплексі;
Організація і супровід свята;
Замовлення товару;
Переоблік;
Підбір та навчання персоналу;
Співпраця з контролюючими органами
Ключевая информация
Порядність, відповідальність, пунтктуальність, стресостійкість
Училась в 1 заведении
ЖДПУ
Филолог
Житомир, 2003
Таісія Володимирівна
Таісія Володимирівна
Менеджер-адміністратор
Житомир
Активно ищет работу
полная занятость
Обновлено 7 часов назад