Работал в 7 компаниях   24 года 10 месяцев

Туризм / Путешествия / Пассажирские перевозки, Другое, Торговля розничная / Retail, Недвижимость и Девелопмент, Транспорт и Логистика, АПК (Агропромышленный комплекс)

Директор

Название компании скрыто

Туризм / Путешествия / Пассажирские перевозки

2 года 8 месяцев

11.2021 - по настоящее время

представництво

Название компании скрыто

Другое

10 лет 1 месяц

06.2014 - по настоящее время

Налагодження відносин, пошук бізнес партнерів, проведення переговорів с директорами та власниками компаній, виведення українських компаній і товарів на ринок, вирішення питань з логістикою товару. Організація та проведення міжнародних бізнес- форумів.

Власник

Название компании скрыто

Торговля розничная / Retail

4 года 5 месяцев

01.2010 - 06.2014

Комерційний директор

Название компании скрыто

Недвижимость и Девелопмент

3 года 2 месяца

04.2006 - 06.2009

Розробка концепції та організація відділу продажу ( маркетинг, реклама) з нуля, підбір, навчання та контроль за роботою менеджерів з продажу, проведення переговорів з VIP клієнтами, виконання плану продажу, проведення тендерів на підрядні роботи, контроль заборгованості клієнтів.

Перший заступник генерального директора

Название компании скрыто

Транспорт и Логистика

1 год 1 месяц

02.2005 - 03.2006

Відповідав за злагоджену роботу усіх підрозділів компанії; управління фінансовими показниками, зокрема продажами, валовим прибутком, операційними витратами, чистим прибутком; контролював і домагатися своєчасного досягнення цільових показників від керівників відділів.

Підтримував відносини з основними орендарями комплексу. Організував роботу митного посту «Ховрино» на території комплексу. Взаємодіяв для вирішення робочих питань з контролюючими органами.

Заступник генерального директора

Название компании скрыто

Торговля розничная / Retail

2 года 4 месяца

10.2002 - 02.2005

Пройшов шлях від менеджера АЗК до заступника директора мережі з 25 комплексів АЗК "EPetrol".Організовував ефективну роботу персоналу, спрямовану на забезпечення високоякісного обслуговування Клієнтів; брав участь у підборі персоналу на АЗК та навчанні співробітників застосуванню стандартів компанії. Відповідав за експлуатацію та відкриття нових АЗК, виконання вимог з охорони праці, техніки безпеки; ведення технічної та облікової документації, контролював дотримання касової дисципліни.

http://www.sovazs.com/showcontest.phtml?id=35 ( це одна з наших МАЗК)

Керуючий філії

Название компании скрыто

АПК (Агропромышленный комплекс)

3 года 5 месяцев

04.1999 - 09.2002

Управління господарською діяльністю підприємства з банком землі 6000 га. Вибудувати ефективну роботу на всіх етапах роботи с / г підприємства: ремонт с/г техніки та обладнання, обробка земель, внесення добрив, обробка гербіцидами та фунгіцидами, вирощування, збір врожаю, зберігання та продаж с/п. Великий досвід роботи з пайовиками та органами місцевого самоврядування. Взаємодіяв для вирішення робочих питань з контролюючими органами.

Ключевая информация

Вміння працювати в команді та на результат; здатність самостійно приймати нестандартні управлінські рішення; досвід підбору та навчання персоналу; досвід управління людьми; вміння делегувати повноваження; вміння налагодити контроль за виконанням доручень та завдань ; досвід ведення переговорів на різних рівнях; впевнений користувач ПК, користувач 1С Підприємство ; водійське посвідчення "В,С".

Учился в 1 заведении

Горлівский автомобільно- дорожній інститут Донецького національного технічного університету

інженер-мехвнік

Горлівка, 2009

Курсы, тренинги, сертификаты

Бухгалтерія 1С +Главний бухгалтер

Киев, 2021

З тайм-менеджменту та розвитку підприємництва

Київ, 2014

2015-2019рр.   Надавав консультаційні послуги у сфері проведення конференцій, семінарів з тайм-менеджменту та розвитку підприємництва, був співорганізатором наукових конференцій з економіки та менеджменту, співпрацював з ВНЗ, також  був  учасником  бізнес- форумів  та  курсів підвищення кваліфікації при ТПП України.  

Менеджмент,маркетинг

Москва, Санкт-Петербург, 2003

2003-2009 рр.

 

Проходив професійні курси, тренінги та був учасником конференцій з

продажу, маркетингу та менеджменту, які проходили в містах Москва та

Санкт-Петербург. 

 

 

Дополнительная информация

Особисті та ділові якості

Відмінне здоров'я, активна життєва позиція; прагнення досягати високих результатів; розвинуті організаторські та лідерські якості; аналітичні здібності; комунікабельність; здатність установлювати контакти; відповідальність;; стратегічне мислення; прагнення до самореалізації і успіху.

Анонимный соискатель

Керівник АЗС

Киев

45 000 грн.

50 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 3 недели назад