Работал в 1 компании   12 лет 2 месяца

диктор, ведучий, актор, співак

Національна філармоня України

12 лет 1 месяц

08.2012 - по настоящее время

Ключевая информация

Актор, співак, ведучий, диктор

Контакти:

+380955620734

sasha_rudko@bigmir.net

Освіта:

НМАУ ім. П.І. Чайковського (вокальний ф-т); КНУКІМ (вокальний ф-т); Академія муніципального управління(ф-т менеджменту).

Робота:

З 2012 р. артист Національної філармонії України (майстер художнього слова, ведучий)

З 2009 -2021рр. артист Київської опери (співак).

Творча біографія:

Народився у 1986 році. Закінчив Національну музичну академію України імені П.І. Чайковського та Київський національний університет культури і мистецтв по класу вокалу (педагоги - С.С. Скубак та С.М. Пікульський). Художньому слову навчався у Героя України, народного артиста України А.Н. Паламаренка.

Нині Олександр Рудько - артист Національної філармонії України.

У репертуарі має вокальні твори (народні пісні, романси, арії з опер), поезію і прозу українських та зарубіжних авторів (Т. Шевченко, В. Симоненко, М. Рильський, М. Семенко, О. Пушкін, М. Лермонтов, П. Верлен, П. Коельо та багато інших). Брав участь у заходах (зокрема, урядових) на провідних сценічних майданчиках країни. Гастролював у Франції, Швейцарії, Естонії, Росії, Німеччині та Україні.

Наприкінці 2016 року він виступив як один з авторів і виконавець головної ролі у виставі-концерті Київської опери "Я - Романтика", присвяченому добі Розстріляного Відродження.

У 2019 році співавтор і виконавець головних ролей у спектаклях «Маленький принц» та «Микола Вінграновський. Кіно, що зветься життям» на сценах Національної філармонії України та Київської опери.

Виконавець головних партій в першому українському камерному мюзиклі «Соломон та Суламіф: Пісня пісень» В.Полянського, рок-опери «Тарас «Бульба» Сергія та Дмитра Радзецьких.

Має досвід запису аудіокниг для платформ АБУК та Мегого , рекламних роликів.

Учасник бойових дій (2015-2016 рр).

Владеет языками

Английский

средний

Русский

свободно

Украинский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Олександр

Диктор

Киев

38 лет

полная занятость

Обновлено 1 месяц назад